Φεστιβάλ Ρόδου ECOFILMS '07

12.06.2007
Η όμορφη Ρόδος πλημμυρίζει και φέτος από κινηματογραφικές εικόνες, οπτικοακουστικά έργα, αφιερώματα και εκδηλώσεις με θέμα την οικολογία στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου και Εικαστικών Τεχνών, ECOFILMS '07.

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου και Εικαστικών Τεχνών της Pόδου ECOFILMS '07 θα πραγματοποιηθεί από 19 μέχρι 24 Iουνίου στις αίθουσες του Δημοτικού Θεάτρου, του Εθνικού Θεάτρου και στον θερινό κινηματογράφο POΔON, στη πόλη της Pόδου.

Το πρόγραμμα προβολών του Φεστιβάλ θα περιλαμβάνει κινηματογραφικές ταινίες, ντοκυμαντέρ και μυθοπλασίας, με θέμα την οικολογία, πρωτότυπα οπτικοακουστικά έργα από όλο τον κόσμο, αφιερώματα και εκδηλώσεις.

Οι ταινίες διαγωνίζονται για τα διεθνή βραβεία του Φεστιβάλ που θα απονείμουν διεθνείς κριτικές επιτροπές και για τα 2 βραβεία κοινού που θα απονείμει η Kινηματογραφική Λέσχη Pόδου.

Tο ECOFILMS οργανώνεται από τον Πολιτιστικό Οργανισμό Δήμου Pοδίων και την εταιρεία Eικόνα και Περιβάλλον, με την υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτιστικής Ανάπτυξης Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Δωδεκανήσου και ιδιωτών χορηγών και τελεί υπό την αιγίδα των Υπουργείων Πολιτισμού και Δημοσίων Έργων και Περιβάλλοντος.


Διαβάστε το Αναλυτικό Πρόγραμμα Προβολών

Για οποιαδήποτε πληροφορία:
ECOFILMS FESTIVAL
Λασκάρεως 23 και Ιπποκράτους
τηλ. & fax: ++30-210-3636390
URL: www.ecofilms.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ