Ερχεται ο διάδοχος του Χάρι;

13.06.2007
Ο Μπάρι Κάνινγκχαμ, ο εκδότης που εντόπισε την συγγραφέα του Χάρι Πότερ Τζ.Κ Ρόουλινγκ πιστεύει πως έχει βρει άλλον ένα χαρακτήρα που θα γίνει μπεστ-σέλερ, μόνο που αυτή τη φορά δεν πρόκειται για νεαρό μάγο, αλλά για έναν νεαρό αρχαιολόγο.
Ο Μπάρι Κάνινγκχαμ, ο εκδότης που εντόπισε την συγγραφέα του Χάρι Πότερ Τζ.Κ Ρόουλινγκ, πιστεύει πως έχει βρει άλλον ένα χαρακτήρα που θα γίνει μπεστ-σέλερ, μόνο που αυτή τη φορά δεν πρόκειται για νεαρό μάγο, αλλά για έναν νεαρό αρχαιολόγο.

Ο Γουίλ Μπάροους είναι ο ήρωας που δημιούργησαν δύο άγνωστοι συγγραφείς, ο Ρόντερικ Γκόρντον και ο Μπράιαν Ουίλιαμς, οι οποίοι υπέγραψαν συμβόλαιο με τον Κάνινγκχαμ ύψους 500.000 στερλίνων για την έκδοση του βιβλίο τους με τίτλο "Tunnels" σε 15 γλώσσες παρακαλω!

Το ξεκίνημα των δύο συγγραφέων, που παρέμειναν για πολύ καιρό άνεργοι, δεν ήταν ρόδινο, όπως άλλωστε και αυτό της Ρόουλινγκ. Μάλιστα ο Γκόρντον αναγκάστηκε να πουλήσει το σπίτι του για να εκδώσει μόνος του τις περιπέτειες του νεαρού αρχαιολόγου, ο οποίος έρχεται αντιμέτωπος με κακούς στην αναζήτησή ενός χαμένου κόσμου στο κέντρο της Γης.

"Ήξερα από την πρώτη σελίδα πως ο Χάρι Πότερ ήταν ένα μαγικό βιβλίο. Το ίδιο αίσθημα είχα και όταν διάβασα το Tunnels", δήλωσε ο Κάνινγκχαμ, για τον οποίο η Ρόουλινγκ είχε πει πως "αν δεν υπήρχε, ο Χάρι Πότερ θα εξακολουθούσε να βρίσκεται στο ντουλάπι κάτω από τις σκάλες..."