'Torture Garden' στο Gagarin

02.12.2007
Τo διασημότερο FETISH CLUB του κόσμου ξανά στην Αθήνα! To Torture Garden ύστερα από δύο επισκέψεις στην Αθήνα έχει πια εδραιωθεί ως το πιο προχωρημένο και ιδιαίτερο event που συμβαίνει στην Αθήνα.
Τι: TORTURE GARDEN (Underworld)
Πού: GAGARIN 205 (Λιοσίων 205) + AFTERPARTY στο CLUB UNDERWORLD (06.00-12.00)
Πότε: Σάββατο 1η Δεκεμβρίου

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ: 25 ΕΥΡΩ (Δεν συμπεριλαμβάνει ποτό,αλλά έχετε δωρεάν είσοδο στο after party).

Τo διασημότερο FETISH CLUB του κόσμου ξανά στην Αθήνα!

To Torture Garden ύστερα από δύο επισκέψεις στην Αθήνα έχει πια εδραιωθεί ως το πιο προχωρημένο και ιδιαίτερο event που συμβαίνει στην πόλη.

Το concept του TG έχει ταξιδέψει στις μεγαλύτερες πόλεις του κόσμου και συνδυάζει καινούρια cutting edge μουσική με performances και shows που ξεκινούν από soft burlesque shows (με μία δόση βερολινέζικου καμπαρέ) και φτάνουν σε extreme fetish performances και body suspension shows.

Φέτος ξανά το Gagarin, πηγαίνει το όλο event ένα βήμα πιο πέρα! Στο main stage θα γίνουν τα βασικά shows, καθώς και ένα μοναδικό fashion show (12 fetish models θα παρουσιάσουν φέτος εκτός από την TG clothing, την House Of Harlot, αλλά και την Kaori’s Latex Dreams).

Ακόμα, τα dj sets των resident djs του TG (Allen TG & David TG) , αλλά και του resident του Underworld Γιώργου Φακίνου, θα γίνουν και αυτά στον μεγάλο χώρο του Gagarin... πιο κοντά στον κόσμο...

Go go dancing από τις fetish dancers Zirconia και Desdemona, ενώ ο εξώστης του Gagarin μετατρέπεται ξανά σε Cage/Dungeon Room (είσοδος μόνο με τα ειδικά wristbands που δίνονται δωρεάν μέσα στο Gagarin και μόνο με dresscode).

Μετά τις 5.30, after party στο club Underworld (Θεμιστοκλέους & Γαμβέτα 5), με το dj line up του Gagarin + special guest τον Γιώργο Αποστόλου, μέχρι τις 12 το μεσημέρι. Η είσοδος στο after party θα είναι δωρεάν μόνο αν έχετε αγοράσει το εισιτήριο του TG για το Gagarin.