O Πίτερ Παν στον Πάγο!

12.11.2007
Γνωρίστε τον Πίτερ Παν, όπως δεν τον έχετε ξαναδεί ποτέ. Γιατί, αυτή τη φορά, θα φοράει παγοπέδιλα! Ένα αστραφτερό υπερθέαμα, μια συγκινητική ιστορία και μια συναρπαστική περιπέτεια, μέσα από την απαράμιλλη χάρη και τη μοναδική τεχνική του καλλιτεχνικού πατινάζ.

Τι: Peter Pan ON ICE
Πού: Κλειστό Γήπεδο Φαλήρου
Πότε: 8 - 16 Δεκεμβρίου 2007
Παραστάσεις:
Σάββατο 8/12 - 12:00, 16:00, 20:00
Κυριακή 9/12 - 12:00, 16:00, 20:00
Τετάρτη 12/12, Παρασκευή 14/12: 20:00
Σάββατο 15/12 - 12:00, 16:00, 20:00
Κυριακή 16/12 - 12:00, 16:00, 20:00
Εισιτήρια:
A ζώνη - 46 € - Παιδικό 36 €
Β ζώνη - 38 € - Παιδικό 28 €
Γ ζώνη - 32 € - Παιδικό 22 €
Δ ζώνη - 24 € - Παιδικό 14 €
Ε ζώνη - 16 € - Παιδικό 6 €

Στα φυσικά σημεία πώλησης και στο www.ticketnet.gr

Προμηθευτείτε τα εισιτήρια σας μέσω του "Κάνε μια Ευχή Ελλάδος" και πραγματοποιείστε τις πιο βαθιές επιθυμίες μικρών αγωνιστών της ζωής. 10 Ευρώ από κάθε εισιτήριο θα δίνονται σε ενίσχυση του έργου του Οργανισμού. Τηλ.κρατήσεων: 210 9637660.

Γνωρίστε τον Πίτερ Παν, όπως δεν τον έχετε ξαναδεί ποτέ. Γιατί, αυτή τη φορά, θα φοράει παγοπέδιλα! Ένα αστραφτερό υπερθέαμα, μια συγκινητική ιστορία και μια συναρπαστική περιπέτεια, μέσα από την απαράμιλλη χάρη και τη μοναδική τεχνική του καλλιτεχνικού πατινάζ.

Ένα αληθινό παραμύθι που θα κάνει μικρούς και μεγάλους να ονειρευτούν αλλά και να γελάσουν. Μια ιστορία που έχει κλέψει τις καρδιές μας εδώ και ενάμισι αιώνα, σε μια παράσταση φρέσκια και λεπτοδουλεμένη όσο ο πάγος που τη στηρίζει.

Μία ακόμη υπερπαραγωγή του Holiday on Ice έρχεται στο Κλειστό Π. Φαλήρου. Ο Πίτερ Παν είναι το πρώτο θέαμα στον πάγο που δημιουργήθηκε ειδικά για παιδιά. Η παράσταση είναι βασισμένη στο φανταστικό παραμύθι του J.M. Barrie και αποτελεί μία από τις πιο διάσημες και πολυαγαπημένες ιστορίες μικρών και μεγάλων. Το αξέχαστο, μαγευτικό παραμύθι που απόλαυσαν ολόκληρες γενιές παίρνει τώρα σάρκα και οστά σε μια απολαυστική, θεαματική παράσταση στον πάγο.

Μόλις εκατό χρόνια μετά την πρώτη σκηνική παρουσίαση του γνωστού θεατρικού έργου του J.M. Barrie, το Holiday on Ice Productions μαζί με το Kids Ice ShowS παρουσιάζουν την ιστορία του Πίτερ Παν στον Πάγο. Το ξακουστό αγόρι που μπορούσε να πετά και δεν ήθελε να μεγαλώσει μαγεύει το κοινό σ’ όλο τον κόσμο. Ο Πίτερ Παν, η Τίνκερ Μπελ, η Γουέντι και τα αδέλφια της μάχονται ενάντια στον Κάπτεν Χουκ και τους τρομερούς πειρατές του με άφθονη δράση που εκτυλίσσεται επάνω στον πάγο αλλά και πάνω από αυτόν!

Ο Πίτερ Παν θα μοιραστεί το μυστικό που τον κάνει να πετάει, τα ξωτικά κι εκείνος θα πετάξουν παρέα, ενώ θα ανατριχιάσετε με τον φοβερό κροκόδειλο. Κάθε μέρα φέρνει μια καινούργια περιπέτεια στη Σπηλιά των Σκελετών, στη Μαύρη Λιμνοθάλασσα όπου κατοικούν οι όμορφες μα θανατηφόρες γοργόνες, ή στη Χώρα του Ποτέ.

Ο σκηνοθέτης Robin Cousins MBE θεωρείται ένας από τους 25 ισχυρότερους ανθρώπους στον κόσμο του πατινάζ στον πάγο κατά το περιοδικό International Figure Skating. Με τη δημιουργική του ομάδα, έδωσε στην πασίγνωστη ιστορία μια φρέσκια όψη. Το Πίτερ Παν στον Πάγο αιχμαλωτίζει το κοινό με τα πλούσια κοστούμια του και τα ειδικά εφέ που κόβουν την ανάσα.

Το Πίτερ Παν στον Πάγο διατηρεί τα εξαιρετικά πρότυπα ποιότητας και την προσοχή στη λεπτομέρεια που πάντοτε διακρίνουν το Holiday on Ice και που έχουν κάνει τις παραγωγές του διάσημες ανά τον κόσμο.