Ο Αλ Πατσίνο επιστρέφει στο θέατρο

11.12.2009
Αν βρεθείτε στη Νέα Υόρκη το καλοκαίρι τότε μπορείτε να συνδυάσετε διακοπές και τέχνη αφού το Central Park θα φέρει το σκηνή και θα δείτε έναν ηθοποιό απ’ αυτούς που ανήκουν στην κατηγορία των «μεγάλων».

Αν βρεθείτε στη Νέα Υόρκη το καλοκαίρι τότε μπορείτε να συνδυάσετε διακοπές και τέχνη αφού το Central Park θα φέρει το σκηνή και θα δείτε έναν ηθοποιό απ’ αυτούς που ανήκουν στην κατηγορία των «μεγάλων». Ο Al Pacino μετά απο εφτά χρόνια απουσίας από τη σκηνή, θα παίξει στο θέατρο Delacorte στα πλαίσια του «Shakespeare In The Park», που διοργανώνει το Public theatre.

H παράσταση θα είναι ο «Έμπορος της Βενετίας» κι εκείνος θα υποδυθεί τον Shylock όπως είχε κάνει και στα κινηματογραφικά πανιά πριν κάποια χρόνια στη μεταφορά του έργου στο σινεμά. 9 Ιουνίου είναι η ημερομηνία της πρεμιέρας και θ’ ανέβει για επτά εβδομάδες. Για το τρίβια , η τελευταία φορά που ο Pacino είχε παίξει στο θεάτρο ήταν η ανα΄γνωση της "Σαλώμης" το 2003 στο Broadway. Αν θέλετε να μα΄θετε περισσότερα για τον "θεσμό" του Shakespeare in the park βολτάρετε από δω.

Κική Παπαδοπούλου