Σκληρά Αφροδισιακά

08.01.2008
Τα 'Σκληρά Αφροδισιακά' είναι μια μουσικοθεατρική παράσταση, που βασίζεται στο Άσμα Ασμάτων και σε μοναδικά ερωτικά τραγούδια του Λευτέρη Παπαδόπουλου.
Τα Σκληρά Αφροδισιακά είναι μια μουσικοθεατρική παράσταση, που βασίζεται στο Άσμα Ασμάτων και σε μοναδικά ερωτικά τραγούδια του Λευτέρη Παπαδόπουλου.

Την παράσταση, πάνω σε μια ιδέα της, σκηνοθετεί η Ράϊα Μουζενίδου και την αφηγείται ο Βασίλης Βασιλάτος και οι «Ιστορίες για κρουστά». Όλα αυτά συμβαίνουν στη Άσπρη Αίθουσα του θεάτρου που έχει διαμορφωθεί σε bar theatre.

Ερμηνεύουν οι: Στέλιος Μποτωνάκης,Γιώργος Γέργος, Έλσα Αφεντάκη,Αντιγόνη Ευστρατόγλου, Έλλη Βασιλάτου, Έλσα Χαραλάμπους, Βάσω Νικολάκου & οι «Ιστορίες για Κρουστά»: (βιολί Βασίλης Ραψανιώτης, ακκορντεόν Ζαχαρίας Βαμβακούσης, κλαρινέτο Έλλη Βασιλάτου, κιθάρα Γιάννης Σιφναίος, κόντρα μπάσο Σταύρος Ράπτης, κρουστά Βασίλης Βασιλάτος).

Σύνολο κρουστών: Κατερίνα Πολυχρόνη, Χάρης Νείλας, Παναγιώτης Βρυζάλας, Ξένια Κατσικοκέρη, Γιάννης Δασύρας, Βασίλης Δημητριάδης, Ζωή Αντωνίου, Φιλίνα Λύτρα.

Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Σάββατο 22:00, Κυριακή 21:00. Τιμή εισιτηρίου: 20 ευρώ με ποτό και φοιτητικό 15 ευρώ με ποτό.

Πολυχώρος «Δίπυλον»
Καλογήρου Σαμουήλ 2 & Διπύλου,
Ψυρρή (πλ. Κουμουνδούρου)
Τηλ.: 210 3229771, 210 3228881, www.dipilon.com