Karagiozis Επί Kολωνώ!

05.02.2008
O Θίασος Ηλία Καρελλά παρουσιάζει την παράσταση "Karagiozis- δύο πακέτα τσιγάρα" στο φουαγιέ του θεάτρου Επί κολωνώ από την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου και για λίγες μόνο παραστάσεις.

Ο Θίασος Ηλία Καρελλά παρουσιάζει την παράσταση "Karagiozis - δύο πακέτα τσιγάρα" στο φουαγιέ του θεάτρου Επί κολωνώ από την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου και για λίγες μόνο παραστάσεις.

Ο Καραγκιόζης επιστρέφει με παραδοσιακές και σύγχρονες παραστάσεις θεάτρου Σκιών αποκλειστικά για ενήλικο κοινό Υπό το φως των κεριών και με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής, ο γνωστός λαϊκός φιλόσοφος, πίσω από το λευκό πανί, προβάλλει τη σκιά του καλού και κακού μας εαυτού, σατιρίζοντας τα πάντα έξω απ’ τα δόντια!

"Οι μουσικοί κουρδίζουν κι ο Καραγκιοζοπαίκτης με το βοηθό του ετοιμάζουν το χάρτινο θίασο. Στις καρέκλες μόνο μεγάλοι, τα παιδιά για ύπνο, να τα πει ο μάστορας, όπως πρέπει"...

Σκηνοθεσία-ερμηνεία: Ηλία Καρελλάς
Παίζουν: Ηλία Καρελλάς - Αναστασία Παράβα
Μουσικοί: Κώστας Πολυμενάκος (κλαρίνο, φλογέρα) Γρηγόρης Λάγγας (βιολί) Αλέξανδρος Ιερωνυμίδης (λαούτο).

Ο Καραγκιόζης του 2008 είναι εδώ! Τόσο κλασικός όσο και επίκαιρος, παίζει και μιλά με το κοινό του. Σας περιμένει: Τραπεζάκι, ποτάκι, τσιγαράκι και... αβάντι μαέστρο!

Παραστάσεις: Κάθε Τετάρτη στις 10:30 μ.μ.
Διάρκεια παράστασης: 60 λεπτά
Τιμή Εισιτηρίου: 2 πακέτα τσιγάρα (6 ευρώ)

Θέατρο Επί Kολωνώ
Ναυπλίου 12, Κολωνός (γέφυρα Λένορμαν)
Τηλ. 210-5138067