Εκθεση ανακυκλωμένων υλικών στην Τεχνόπολη

17.05.2002
Με τον τίτλο " Χαρτί και Χαρτόνι- Trash Art Media" εγκαινιάζεται την Δευτέρα 20 Μαϊου στις 12 μ.μ., στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 100) η έκθεση ανακυκλωμένων υλικών και "χρήσιμων σκουπιδιών'', που διοργανώνει η Περιβαλλοντική Οργάνωση ''Ελλάδα Καθαρή''. Η έκθεση που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του 4ου Ecofestival γίνται σε συνεργασία με σχολεία της Αττικής, το Πανεπιστήμιο του Πειραιά και ΙΕΚ.
Παιδιά και Νέοι Δημιουργούν για ένα Καθαρό Περιβάλλον

Με τον τίτλο " Χαρτί και Χαρτόνι- Trash Art Media" εγκαινιάζεται την Δευτέρα 20 Μαϊου στις 12 μ.μ., στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 100) η έκθεση ανακυκλωμένων υλικών και "χρήσιμων σκουπιδιών'', που διοργανώνει η Περιβαλλοντική Οργάνωση Ελλάδα Καθαρή. Η έκθεση που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του 4ου Ecofestival γίνεται σε συνεργασία με σχολεία της Αττικής, το Πανεπιστήμιο του Πειραιά και ΙΕΚ.

Παιδιά και νέοι όλως των ηλικιών, καθώς και καλλιτέχνες από την Ελλάδα και την υπόλοιπη Ευρώπη στέλνουν τα δικά τους πρωτότυπα μηνύματα για την προστασία του περιβάλλοντος, μέσω των έργων που συνθέτουν με φαντασία. Πρώτη ύλη των δημιουργιών αποτελούν υλικά που προέρχονται από ανακύκλωση ή άχρηστα αντικείμενα.

Κατά την διάρκεια της έκθεσης θα λειτουργήσει ειδικό πενθήμερο παιδικό πρόγραμμα (20-24 Μαϊου), με βάση την εκπαίδευση, την ενημέρωση και την ψυχαγωγία πάνω σε θέματα ανακύκλωσης του χαρτιού και κατασκευής διαφόρων αντικειμένων. Ακόμη, οι μικροί επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να ζωγραφίσουν και να συμμετάσχουν σε ένα οικολογικό κυνήγι θησαυρού, μαθαίνοντας για το φυσικό περιβάλλον και την προστασία του.

Διάρκεια Έκθεσης έως 26 Μαίου
Ωράριο Λειτουργίας: Καθημερινά από τις 10 π.μ.-10 μ.μ.