Αλλοτινές μνήμες στην Υδρία της Πλάκας

28.05.2002
Στην Πλατεία της Αγοράς στην Πλάκα, ανάμεσα σε ανούσια τουριστικά καφέ, θα συναντήσετε την ''Υδρία'', ένα cafe-restaurant που διαφέρει από τα άλλα και που σε κερδίζει με το ζεστό και περιποιημένο περιβάλλον του. Από το πρωί έως αργά το βράδυ το Υδρία σας περιμένει για τον καφέ σας, τις επαγγελματικές συναντήσεις για ένα ρομαντικό δείπνο ή απλά για να απολαύσετε το ποτό σας. Το προσεγμένο decor του και η φιλική ατμόσφαιρα μας μεταφέρουν σε άλλες εποχές όπου το απρόσωπο των restaurant δεν ήταν ο κανόνας αλλά η εξαίρεση.
&00 Στην Πλατεία της Αγοράς στην Πλάκα βρίσκεται η ''Υδρία'', ένα cafe-restaurant που κερδίζει με το ζεστό και περιποιημένο περιβάλλον του. Από το πρωί έως αργά το βράδυ το Υδρία σας περιμένει για τον καφέ σας, τις επαγγελματικές συναντήσεις, για ένα ρομαντικό δείπνο ή απλά για να απολαύσετε το ποτό σας. Το προσεγμένο decor του και η φιλική ατμόσφαιρα μας μεταφέρουν σε άλλες εποχές, όπου το απρόσωπο των restaurant δεν ήταν ο κανόνας, αλλά η εξαίρεση.

Η κουζίνα του Υδρία είναι μεσογειακή και περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία πιάτων και σε λογικές τιμές. Οι γευστικές δημιουργίες του σεφ ξεκινούν από απλά ορεκτικά, όπως κολοκυθοκεφτέδες Σαντορίνης, μοτσαρέλλα Νάπολη και συνεχίζουν με φιλέτο πιπεράτο, λινγκουίνι θαλασσινών ή κοτόπουλο Αμερικέν. Συνοδέψτε τα με μια δροσερή σαλάτα, όπως σαλάτα Royal, ενώ στο τέλος γλυκαθείτε με μια πανακότα ή μπακλαβά γιαννιώτικο.

Στην κάβα θα συναντήσετε μόνον ελληνικά κρασιά, από εκλεκτές οινοπαραγωγικές περιοχές, ενώ μπορείτε να συνεχίσετε την βραδιά σας με ένα απεριτίφ ή κάποιο εξωτικό κοκτέιλ. Οποιαδήποτε ώρα και να πάτε στην Υδρία ένα είναι σίγουρο, ότι θα θέλετε να τα δοκιμάσετε όλα!

Cafe-Bar-Restaurant ''Υδρία'': Αδριανού 68 και Αιόλου, Πλατεία Παλαιάς Αγοράς, Πλάκα
Τηλέφωνο:010-3251667
Ανοιχτό: Καθημερινά έως τις 2.00 π.μ.
Τιμή κατ' άτομο:25-30 ευρώ