Meet Market στο Synch/Τεχνόπολις

14.05.2010
Ρούχα, αξεσουάρ, vintage & retro αντικείμενα, καλλιτεχνικές δημιουργίες, οργανικά προϊόντα υγιεινής, βιολογικές τροφές, δίσκοι, βιβλία και διαδραστικά παιχνίδια, στο Meet Market του φετινού Synch Festival.

Για έβδομη συνεχή χρονιά το Synch Festival υποδέχεται μία σειρά από διεθνώς καταξιωμένους καλλιτέχνες της παγκόσμιας μουσικής σκηνής με την υποστήριξη της «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων, την Παρασκευή 4 και το Σάββατο 5 Ιουνίου (Πειραιώς 100, Γκάζι).

Το μεγαλύτερό του event από την ημέρα που δημιουργήθηκε, παρουσιάζει φέτος το Meet Market, συμμετέχοντας στο Synch Festival (Αίθουσα «Νίκος Γκάτσος»).

Ενώνοντας τις δυνάμεις του με το πολυσυλλεκτικό Φεστιβάλ, θα προσφέρει το δικό του μικτό σύνολο από ρούχα, αξεσουάρ, vintage & retro αντικείμενα, καλλιτεχνικές δημιουργίες, οργανικά προϊόντα υγιεινής, βιολογικές τροφές, δίσκους, βιβλία και διαδραστικά παιχνίδια, πολλά δώρα, DJ sets και μια πανηγυρική ατμόσφαιρα!

Ελάτε να ανακαλύψετε πάνω από 80 πάγκους και περίπτερα τοπικών δημιουργιών και πρωτότυπων ιδεών από σχεδιαστές, καλλιτέχνες, δισκοπωλεία και ανεξάρτητες επιχειρήσεις.

Ώρα έναρξης: 19.00
Είσοδος με εισιτήριο Synch Festival