Καλλιτέχνες και Λογοτέχνες προσφέρουν!

25.02.2008
Aπό τις 26 Φεβρουαρίου έως 8 Μαρτίου 2008 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, παρουσιάζεται η 19η έκθεση προσφοράς «Καλλιτεχνών και Λογοτεχνών 2008».
Aπό τις 26 Φεβρουαρίου έως 8 Μαρτίου 2008 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, παρουσιάζεται η 19η έκθεση προσφοράς «Καλλιτεχνών και Λογοτεχνών 2008».

Μόραλης, Φασιανός, Βακιρτζής, Βαρλάμος και περισσότεροι από 50 Καλλιτέχνες, Ζωγράφοι, Χαράκτες και Γλύπτες συνεχίζοντας την παραδοσιακά στενή σχέση των Καλλιτεχνών με τα έργα του π. Γεωργίου Πυρουνάκη, προσφέρουν έργα τους ώστε να συγκεντρωθούν τα χρήματα που απαιτούνται για τις δράσεις που οργανώνουν οι κατασκηνώσεις « Χαρούμενα Παιδιά- Χαρούμενα Νιάτα».

Τα έσοδα της έκθεσης θα διατεθούν για τις εμψυχωτικές και δημιουργικές δραστηριότητες που οργανώνονται για παιδιά και νέους και κυρίως για τη δωρεάν φιλοξενία 140 παιδιών οικονομικών μεταναστών και προσφύγων, από την Ελλάδα και άλλες 14 χώρες, στις κατασκηνώσεις που λειτουργούν τα καλοκαίρια.

Οι καλλιτέχνες οι οποίοι προσφέρουν τα έργα τους είναι οι εξής: Γιώργος Βακιρτζής, Παύλος Μοσχίδης, Γιώργος Βαρλάμος, Ιωάννης Μιγάδης, Γιάννης Μόραλης, Αλέκος Φασιανός, Άννα Κινδύνη, Άννα Βορνόζη, Βάνα Ξένου, Νίκος Ηλιάδης, Νίκος Δεσεκόπουλος, Έρση Χατζημιχάλη, Άλκης Γκίνης, Άγγελος Θεοδωρόπουλος, Κυριάκος Ρόκος, Γιάννης Βακιρτζής, Ντιάνα Αντωνακάτου, Ειρήνη Γκόνου, Σαράντης Καραβούζης, Άρια Κομιανού, Γιούρκα Λακερίδου, Δημήτρης Μοράρος, Μίλτος Παντελιάς, Pino Padolfini, Ρουμπίνα Σαρελάκου, Τάκης Σιδέρης, Νότα Σιότροπου, Θανάσης Στεφόπουλος, Κούλα Στρίγκου, Δημήτρης Τσιρογιάννης, Δημήτρης Φιλιππίδης, Ανθούλα Υφαντή.

Τα «Χαρούμενα Παιδιά - Χαρούμενα Νιάτα» είναι μια Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση με περισσότερους από 80 ενεργούς εθελοντές, που από το 1932 έχει βοηθήσει περισσότερα από 15.000 παιδιά της μεγάλης ανάγκης με τη βοήθεια περισσοτέρων από 2.700 εθελοντών.


Εγκαίνια: Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2008, ώρα 19:00

Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων ? αίθουσα «Ν. Γύζης»: Ακαδημίας 50, τηλ.: 210 36 21 601

΄Ωρες λειτουργίας: 9π.μ. ? 1μ.μ. και 5μ.μ.-9μ.μ. εκτός Κυριακής απογεύματος & Δευτέρας