Multi Ginger για ethnic μεζέδες δίπλα στο κύμα

02.07.2002
Το ''Multi Ginger'', το πρώτο ethnic μεζεδοπωλείο της Αθήνας από την ομάδα του Ginger, σας περιμένει για να απολαύσετε με την παρέα σας την ποικιλία πολυεθνικών γεύσεων που προσφέρει. Ανάμεσα στις πολυάριθμες νέες αφίξεις στην γαστρονομική ζωή της πρωτεύουσας, ξεχωρίσαμε το Multi Ginger για την πρωτοτυπία γεύσεων αλλά και το άκρως καλοκαιρινό decor του.
Το ''Multi Ginger'', το πρώτο ethnic μεζεδοπωλείο της Αθήνας από την ομάδα του Ginger, σας περιμένει για να απολαύσετε με την παρέα σας την ποικιλία πολυεθνικών γεύσεων που προσφέρει. Ανάμεσα στις πολυάριθμες νέες αφίξεις στην γαστρονομική ζωή της πρωτεύουσας, ξεχωρίσαμε το Multi Ginger για την πρωτοτυπία γεύσεων, αλλά και το άκρως καλοκαιρινό decor του.

Ενα ξύλινο κατάστρωμα δίπλα κυριολεκτικά στο κύμα, σας περιμένει για να χαλαρώσετε στις ξαπλώστρες και να τσιμπήσετε μεζέδες που συναντούν την Ανατολή και την Δύση. Από την άλλη υπάρχουν και τα ξύλινα τραπεζάκια με το λευκό μάρμαρο που παραπέμπουν σε παραδοσιακό greek kafeneio, δημιουργώντας μια... πολιτισμική σύγχηση. Μην ζαλίζεστε. Εσάς το μόνο που πρέπει να σας προβληματίζει είναι οι ethnic απολαύσεις που σας προκαλούν να τις δοκιμάσετε όλες!

Το ξεκίνημα γίνεται με αφράτα ρολά με παπαρουνόσπορο, ψωμάκια με ντομάτα, και παπαντάμς (ινδικά κράκερ) και σας προετοιμάζει ευχάριστα για να δοκιμάσετε χταποδάκι με κουκουνάρια και σταφίδες, σαγανάκι πικάντικο με γάλα καρύδας, αλλά και τις νοστιμότατες μπάμιες με κάρυ. Υπάρχει και ποικιλία από finger food, ενώ από τα κυρίως πιάτα ξεχωρίζει το μαροκινό κοτόπουλο με δαμάσκηνο. Συνοδέψτε τα με κρασί ή ούζο για τους πιο τολμηρούς και χαλαρώστε ατενίζοντας τον Σαρωνικό και τα πλοία που φεύγουν. Πού ξέρετε; Ίσως το επόμενο να πάρει και εσάς μαζί του!

Ethnic Μεζεδοπωλείο ''Multi Ginger'': Διαδόχου Πάυλου, παραλία Γλυφάδας, Palmera Group
Tηλέφωνο: 010-8944107
Ανοικτό: Καθημερινά. Και μεσημέρι