Γεύσεις από Πολυνησία στο Kona Kai

11.07.2002
Όσοι είναι λάτρεις της αυθεντικής ethnic κουζίνας, σίγουρα θα έχουν ακούσει ή επισκεφτεί το ''Kona Kai'', το πολυνησιακό εστιατόριο του ξενοδοχείου Ledra Marriott. Με βασικό κριτήριο την ποιότητα των γεύσεων που ''δένει'' με την εκλεπτυσμένη αισθητική που περιβάλλει το χώρο, το Kona Kai, έχει ξεχωρίσει στην γαστρονομική ζωή της Αθήνας αποκτώντας το δικό του ξεχωριστό κόσμο.
Όσοι είναι λάτρεις της αυθεντικής ethnic κουζίνας, σίγουρα θα έχουν ακούσει ή επισκεφτεί το ''Kona Kai'', το πολυνησιακό εστιατόριο του ξενοδοχείου Ledra Marriott. Με βασικό κριτήριο την ποιότητα των γεύσεων που ''δένει'' με την εκλεπτυσμένη αισθητική που περιβάλλει το χώρο, το Kona Kai, έχει ξεχωρίσει στην γαστρονομική ζωή της Αθήνας αποκτώντας το δικό του ξεχωριστό κόσμο.

Το Kona Kai χωρίζεται σε τρία επίπεδα, τα οποία φιλοξενούν ένα sushi bar, ένα πολυνησιακό εστιατόριο και ένα ειδικό τμήμα που προσφέρει ιαπωνικές γεύσεις. Ο chef Veerapong Tangmandee παίρνει ιδέες και υλικά από την Ιαπωνία και την Πολυνησία και δημιουργεί μοναδικές γευστικές προτάσεις, όπως είναι οι imperial sugarcarne shrimp, δηλαδή τηγανητές ψιλοκομμένες γαρίδες με νεροκάστανα με σουσάμι, σε ζαχαροκάλαμο και γλυκιά σος.

Η λίστα με τα κρασιά είναι κυρίως ελληνική αλλά υπάρχει και πολύ καλή ποικιλία από ιαπωνικές μπύρες, τις οποίες και σας προτείνουμε. Μπορείτε όμως να δοκιμάστε και τα εξωτικά coctail με τις εντυπωσιακές γαρνιτούρες. Η μουσική είναι ethnic εξ Ανατολής ενώ έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε και κάποιο από κουβανέζικα πούρα.

Bar-restaurant ''Kona Kai'': Ξενοδοχείο Ledra Marriott, Λεωφ. Συγγρού 115
Τηλέφωνο: 010-9300000
Ανοικτό: Καθημερινά από Τρίτη έως Σάββατο, Κυριακή κλειστά
Τιμή κατ' άτομο: 39-45 ευρώ