Ο Μανώλης Λιδάκης στο POLIS STAGE

22.03.2008
Σε ένα αντιπροσωπευτικό πρόγραμμα του γνήσιου ελληνικού τραγουδιού, ο Μανώλης Λιδάκης θα μας ταξιδέψει στο POLIS Stage με το "καράβι απόψε το φιλί" σε σταθμούς και λιμάνια που σημάδεψαν την καλλιτεχνική του πορεία.

Τι: ΜΑΝΩΛΗΣ ΛΙΔΑΚΗΣ
Πού: POLIS Stage τηλ: 210 3452527
Πότε: 21/03/2008 - 19/04/2008 ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ
Τιμή Εισιτήριου: 15€- περιλαμβάνει ένα ποτό - www.ticketquest.gr
Εάν επιθυμείτε να κάνετε κράτηση για τραπέζι (βάσει διαθεσιμότητας) μετά την αγορά των εισιτήριων επικοινωνήστε με το POLIS Stage

Στη γενιά των κορυφαίων λαϊκών ερμηνευτών του αληθινού λαϊκού τραγουδιού της τελευταίας 20ετίας, ανήκει ο Μανώλης Λιδάκης, που υπηρετεί με συνέπεια την ποιότητα το ελληνικό τραγούδι. Ύστερα από δύο χρόνια απουσίας του από τα μουσικά δρώμενα επιστρέφει στις αθηναϊκές σκηνές επιλέγοντας το ανανεωμένο Πolis Stage.

Σε ένα αντιπροσωπευτικό πρόγραμμα του γνήσιου ελληνικού τραγουδιού,ο Μανώλης Λιδάκης θα μας ταξιδέψει με το "καράβι απόψε το φιλί" σε σταθμούς και λιμάνια που σημάδεψαν την καλλιτεχνική του πορεία. "Άστρα μην με μαλώνετε", "ούτε που ρώτησα", "κόκκινο ακρογιάλι" αποτελούν αγαπημένες μελωδίες και εξαιρετικά τραγούδια που αγαπήθηκαν και έχουν την θέση τους στις καρδιές του απανταχού ακροατηρίου τους. Πρόκειται για τραγούδια που έτυχαν εκπληκτικής αποδοχής.

Ο Μανώλης Λιδάκης έχει συμμετάσχει δισκογραφικά σε δουλειές πολλών καλλιτεχνών. Πρόσφατα συνεργάστηκε με το συγκρότημα ΑΡΜΟΣ χαρίζοντας τέσσερα από τα δεκατρία τραγούδια του cd με τίτλο Αμόνι και Νερό.

Μαζί του η Άννα Λινάρδου, μια νέα ερμηνεύτρια με εξαιρετικό ηχόχρωμα Ο Μανώλης Λιδάκης ,ένας ικανός ερμηνευτής, ακόμα και για πολύ δύσκολα τραγούδια έχει πάντα την δύναμη και το πάθος να τα ερμηνεύει με τη σεμνότητα και την ακρίβεια μιας καλά εκπαιδευμένης φωνής που μπορεί να ανταποκριθεί στις λεπτές, πολύ λεπτές, αποχρώσεις του πενταγράμμου.

Ενορχήστρωση: Γιάννης Παπαζαχαριάκης
Πνευστά: Θύμιος Παπαδόπουλος
Πιάνο, πλήκτρα: Νίκος Καλαντζάκος
Κοντραμπάσο: Παρασκευάς Κίτσος
Τύμπανο: Γιώργος Κατσίκας
Βιολί: Ανδρέας Τράπαλης
Μπουζούκι: Γιώργος Σπηλιώπουλος
Ηχοληψία: Παναγιώτης Πετρονικολός