3 λόγοι να βγεις απ το σπίτι

01.04.2008
Είναι αλήθεια ότι στη Νέα Σμύρνη έχουν μείνει πλέον λίγες μονοκατοικίες. Αλλά οι υπάρχουσες είναι αρκετές για να κάνουν τη διαφορά. Και η πιο εντυπωσιακή είναι αυτή που βρίσκεται στη γωνία Κ. Παλαιολόγου και Μεγ. Αλεξάνδρου

ΡUΤUΜΑΥΟ

Είναι αλήθεια ότι στη Νέα Σμύρνη έχουν μείνει πλέον λίγες μονοκατοικίες. Αλλά οι υπάρχουσες είναι αρκετές για να κάνουν τη διαφορά. Και η πιο εντυπωσιακή είναι αυτή που βρίσκεται στη γωνία Κ. Παλαιολόγου και Μεγ. Αλεξάνδρου, όπου στεγάζεται το Putumayo, ένα από τα πιο καλοστημένα caf-bar-restaurant της περιοχής. Τα ηλιόλουστα πρωινά του Σαββάτου άραξε στον υπέροχο κήπο του, στα κρύα προτίμησε τη βεράντα με την τζαμαρία. Όλα αυτά κάτω από ήχους από όλο τον κόσμο, αφού, όπως ξέρουν καλά οι θαμώνες του, η Putumayo είναι μία από τις καλύτερες δισκογραφικές εταιρείες ethnic και world μουσικής. Κι αν γίνεις θαμώνας, τότε σίγουρα θα πετύχεις ένα από τα πολλά events (από πάρτι μέχρι live) του.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Κ. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 17 & ΜΕΓ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ, ΤΗΛ.: 210-9341711

CASTING

Αποκέντρωση τώρα! Το κέντρο δεν είναι μονόδρομος για τη διασκέδασή σου. Το ίδιο καλά μπορείς να περάσεις και σε πιο ψαγμένα μέρη, όπως στο Casting στο Παγκράτι. Σ ένα minimal χώρο, με πολλά ethnic στοιχεία, έχει στηθεί ένας από τους καλύτερους all-day χώρους της περιοχής. Και παρά το γεγονός ότι καλύπτει όλα τα γούστα, το μεγάλο του ατού είναι το bar του, το οποίο μοιάζει να έχει στηθεί αποκλειστικά για άτομα που ξέρουν τι να πίνουν και πώς. Η μεγάλη μπάρα του και η πιο-πλήρης-δεν-γίνεται κάβα του δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό για πολλούς γύρους μόλις πέσει ο ήλιος. Πιο νωρίς μπορείς να δοκιμάσεις ένα από τα πολλά πιάτα του προσφέρει, αλλά και να πιεις χωρίς βιασύνη τον καφέ σου, μακριά από την κίνηση του κέντρου.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΦΩΚΙΑΝΟΥ 46, ΠΑΓΚΡΑΤΙ, ΤΗΛ.: 210-7230031

SIMPLY BURGER

Μεγάλα ξύλινα τραπέζια σε λογική μπάρας, τεράστια ποτήρια μπίρας και ζουμερά burger; Σου θυμίσει σκηνικό από αμερικανική road movie όπου οι πρωταγωνιστές έχουν κάνει στάση για ένα γρήγορο snack, αλλά κάνεις λάθος. Είναι το Simply Burger, που φέρνει αυτό τον τόσο τυπικά αμερικάνικο τρόπο φαγητού στην Αθήνα. Διάλεξε το τραπέζι, χαλάρωσε λίγο τη ζώνη του παντελονιού σου για παν ενδεχόμενο, πάρε τον κατάλογο κι ετοιμάσου για ακολασίες. Για αρχή διάλεξε σαλάτα Malibu, chicken quesadilla και onion rings, ενώ μετά πόνταρε στο El Diablo. Ένα burger που και θα σε χορτάσει και θα σ' ευχαριστήσει. Αν, τέλος, βρεις ελεύθερο χώρο στο στομάχι σου, μη χάσεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις το Triple Chocolate Mocha Brownie, brownie μαγειρεμένο με δύο ειδών σοκολάτας και σοκολατένιο σιρόπι.

Διεύθυνση: Λ. Συγγρού 133, Νέα Σμύρνη, τηλ.: 210-9332500, Κ. Βάρναλη 78, Ερυθραία, τηλ.: 210-6252690, Σωκράτους 31, Χαλάνδρι, τηλ.: 210-6800633, Λ. Πεντέλης 41, Βριλήσσια, τηλ.: 210-8033833, Αντήνορος 38 (Caravel), Παγκράτι, τηλ.: 210-7290007, Ηρώων Πολυτεχνείου 13, Αγ. Στέφανος, τηλ.: 210-6219099