Θαλασσινός αέρας στην Πιπεριά

17.09.2002
Ενα μεζεδοπωλείο διαφορετικό από ότι έχουμε συνηθίσει σας περιμένει για μια βραδιά χαλάρωσης με μεζέδες και καλό κρασί. Πρόκειται για την Πιπεριά, το μεζεδοπωλείο, που ξεχώρισε αμέσως για τους στυλάτους μεζέδες του, αποτελούνται αποκλειστικά από θαλασσινά!
Ενα μεζεδοπωλείο, διαφορετικό από ότι έχουμε συνηθίσει, σας περιμένει με μεζέδες και καλό κρασί. Πρόκειται για την Πιπεριά, το μεζεδοπωλείο, που ξεχώρισε αμέσως για τους στυλάτους μεζέδες του, αποκλειστικά από θαλασσινά! Σε ένα χώρο που θυμίζει έντονα μεταμοντέρνα ταβέρνα, με την μεγάλη κάβα να αποτελεί το βασικό ντεκόρ του, η Πιπεριά αποτελεί μια πολύ καλή λύση για όσους επιθυμούν θαλασσινούς μεζέδες σε πρωτότυπους συνδυασμούς.

Ξεχωρίσαμε τα φρέσκα μύδια ''Goa'' με σκόρδο και κάρυ, καλαμάρι σοτέ με πέστο, καθώς και μπουκιές πεσκανδρίτσας πανέ με κανταίφι σε γλυκόξινη σάλτσα, ενώ στα must συγκαταλέγονται οι ολόφρεσκιες καραβίδες αρωματισμένες με μυρωδικά, όπως θυμάρι, ρίγανη και κολίανδρο.
Η κάβα με τα κρασιά περιλαμβάνει ελληνικές κυρίως ετικέτες από εκλεκτές οινοπαραγωγικές περιοχές που ''δένουν'' αρμονικά με τις θαλασσινές γεύσεις.

Μεζεδοπωλείο ''Πιπεριά'': Αγγ. Σικελιανού 8 Αδριανείου, Νέο Ψυχικό
Τηλέφωνο: 010-6729114, 010-6728438
Ανοικτό: Καθημερινά εκτός Κυριακής
Τιμή κατ' άτομο: 20-22 ευρώ