Οι Άγγελοι γιορτάζουν!

18.04.2008
Πραγματικά έργα τέχνης, οι Άγγελοι της Victoria’s Secret γιορτάζουν φέτος τα 10 χρόνια τους! Για τη σειρά "Angels" της γνωστής εταιρίας γυναικείων εσωρούχων Victoria’s Secret, έχουν φωτογραφηθεί τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα του κόσμου. Μεταξύ αυτών, η Τάιρα Μπανκς, η Αντριάνα Λίμα, η Ζιζέλ, η Ελένα Κρίστενσεν, η Χάιντι Κλουμ και η Στέφανι Σέιμουρ.

Πραγματικά έργα τέχνης, οι "Άγγελοι" της Victoria’s Secret γιορτάζουν φέτος τα 10 χρόνια τους!

Για τη σειρά "Angels" της γνωστής εταιρίας γυναικείων εσωρούχων Victoria’s Secret, έχουν φωτογραφηθεί τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα του κόσμου. Μεταξύ αυτών, η Τάιρα Μπανκς, η Αντριάνα Λίμα, η Ζιζέλ, η Ελένα Κρίστενσεν, η Χάιντι Κλουμ και η Στέφανι Σέιμουρ.

Η καμπάνια των "Αγγέλων" έκλεισε την πρώτη της δεκαετία, και η εταιρία επιστράτευσε το τελευταίο της αστέρι, τη Μιράντα Κερ, να εγκαινιάσει μια έκθεση-ρετροσπεκτίβα "Victoria’s Secret Angels", στο κατάστημα Victoria’s Secret της Herald Square στο Μανχάταν.

Η έκθεση είναι αφιερωμένη σε όλες τις τολμηρές στιγμές της χρυσής δεκαετίας των "Αγγέλων" και περιλαμβάνει το ντεμπούτο της σειράς το 1998, το ταξίδι τους στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Κανών και την απονομή του αστεριού στο Hollywood Boulevard.

Τα φτερά των «Αγγέλων», καθώς επίσης επιλεγμένα βιντεάκια από τις πασαρέλες των τελευταίων 10 ετών παρουσιάζονται στο κοινό σε έναν κομψό χώρο-γκαλερί, όπου οι θαυμαστές της γνωστής φίρμας μπορούν ανενόχλητοι να θαυμάσουν τα αγαπημένα τους μοντέλα σε καλλιτεχνικές στιγμές απείρου κάλλους!!

Η Μιράντα Κερ εγκαινίασε την έκθεση, αλλά παρουσίασε και το νέο επίτευγμα της Victoria's Secret, το "Dream Angels Demi bra". Ο νέος στηθόδεσμος VS έχει δημιουργηθεί από ειδικά επεξεργασμένο ύφασμα, που αντιδρά στη θερμότητα του σώματος και προσαρμόζεται στις φυσικές καμπύλες του γυναικείου στήθους.

Η Μιράντα δήλωσε ότι ο δικός της αγαπημένος "Άγγελος" είναι η Χάιντι Κλουμ, ενώ φήμες θέλουν οι επόμενες πασαρέλες της εταιρίας να υποκλίνονται στο μοντέλο Τζέσικα Σταμ.

Victoria's Secret Angels retrospective
17
Απριλίου - τέλη Μαΐου

1328 Broadway, New York, 212-356-8380

Χριστίνα Τσατσαράγκου