Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: Όχι άλλο Κάρ(ι)βουνο!

04.10.2012
Η 46χρονη σήμερα ηθοποιός και fashionista φωτογραφίζεται στο αμερικανικό Elle Οκτωβρίου και με αφορμή τη guest εμφάνισή της σε επεισόδιο του «Glee» σε ρόλο fashion editor, διευκρινίζει ότι δεν την ενδιαφέρει να υποδυθεί και πάλι μια ηρωίδα - αντίγραφο της Κάρι.

Η τηλεοπτική Κάρι Μπράντσο έχει από καιρό κρεμάσει τα «Μανόλο» της κι ευτυχώς και η κινηματογραφική καρικατούρα του SATC. Οι φαν βεβαίως περιμένουν το βασισμένο στο βιβλίο της Κάντας Μπάσνελ «The Carrie Diaries» πρίκουελ της ιστορίας των 4 φιλενάδων, αλλά η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ δεν έχει σχέση με αυτό.

Η 46χρονη σήμερα ηθοποιός και fashionista φωτογραφίζεται στο αμερικανικό Elle Οκτωβρίου και με αφορμή τη guest εμφάνισή της σε επεισόδιο του «Glee» σε ρόλο fashion editor, διευκρινίζει ότι δεν την ενδιαφέρει να υποδυθεί και πάλι μια ηρωίδα - αντίγραφο της Κάρι. «Δε μου αρέσει τη ιδέα να ξαναπαίξω μια Νεοϋορκέζα που τρελαίνεται για τη μόδα και προσπαθεί να φτιάξει τη ζωή της στην πόλη κάνοντας μικρά λάθη» λέει η Πάρκερ περιγράφοντας το alter ego της στη σειρά. «Είναι προσοδοφόρο βέβαια, αλλά δε με ενδιαφέρει πια, κοιτάω προς άλλη κατεύθυνση» δηλώνει, γνωρίζοντας βέβαια ότι ο ρόλος της νευρωτικής sex columnist θα την ακολουθεί για πάντα.

Η ηθοποιός που ταυτίστηκε με τον ορισμό του fashion icon θα κάνει πάντως ένα πέρασμα απ΄ το υπερδημοφιλές μιούζικαλ ως εκδότρια της Vogue, Ιζαμπέλ Ράιτ, ένα ρόλο για τον οποίο η Πάρκερ συμβουλεύτηκε τη φίλη της, Άννα Γουίντουρ, σιδηρά κυρία του περιοδικού. Η τελευταία ήταν και η έμπνευση της Μέριλ Στριπ για την επιτυχία του 2006 «Ο Διάβολος Φοράει Πράντα».