Στο γύρισμα με τον Ταραντίνο!

22.01.2013
Ιδιοφυία, προβοκάτορας, ο σημαντικότερος δημιουργός της γενιάς του, αντιγραφέας και απατεώνας: ο Κουέντιν Ταραντίνο έχει δημιουργήσει διαφορετικές εικόνες στο κοινό του. Πώς όμως είναι πραγματικά στο γύρισμα; Το cinemag.gr ρώτησε τους πρωταγωνιστές τού «Django ο Τιμωρός» και σας μεταφέρει.

Ιδιοφυία, προβοκάτορας, ο σημαντικότερος δημιουργός της γενιάς του, αντιγραφέας και απατεώνας: ο Κουέντιν Ταραντίνο έχει δημιουργήσει διαφορετικές εικόνες στο κοινό του. Πώς όμως είναι πραγματικά στο γύρισμα;

Με αφορμή την πρεμιέρα του «Django ο Τιμωρός», της πιο επιτυχημένης ταινίας στην μέχρι τώρα καριέρα του Ταραντίνο, στην Νέα Υόρκη, ο Ορέστης Ανδρεαδάκης είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τους συντελεστές.

Έτσι ο Τζέιμι Φοξ, η Κέρι Oυάσινγκτον, ο Σάμιουελ Τζάκσον και ο Ντον Τζόνσον μάς έδωσαν μια μικρή ιδέα του πως είναι να δουλεύεις με έναν σκηνοθέτη που δεν θέλει τίποτε άλλο από τη ζωή του παρά να βρίσκεται στο γύρισμα. Ένα γύρισμα κυριολεκτικά μετά μουσικής, αφού, όπως θα ακούσετε στο βίντεο, στο σετ του Ταραντίνο το πάρτι δεν σταματά ποτέ.