Τζέραλντ Μπάτλερ: «Το "Παίζοντας Με Την Αγάπη" είναι μια αμερικανική ταινία με ιταλική ευαισθησία»

25.01.2013
Ο Τζέραλντ Μπάτλερ μιλάει για το «Παίζοντας Με Την Αγάπη», για τα γυρίσματα της ταινίας και την εμπειρία του, καθώς και για το σκηνοθέτη της ταινίας Γκάμπριελ Μουτσίνο και τη σχέση του μαζί του.

Περνώντας από το θεατρικό σανίδι στη μικρή οθόνη και από εκεί στο κινηματογραφικό πλατό, ο Τζέραλντ Μπάτλερ στράφηκε στην ηθοποιία στα μέσα του '90, παίζοντας μικρούς ρόλους σε παραγωγές όπως το Τζέιμς Μποντ στο «Αύριο Ποτέ Δεν Πεθαίνει» του 1997. Η ταινία όμως που τον έκανε ευρέως γνωστό και κατοχύρωσε την παρουσία του στο Χόλιγουντ, ήταν οι «300» και ο ρόλος του ως βασιλιά Λεωνίδα.

Φέτος πρωταγωνιστεί στο «Παίζοντας Με Την Αγάπη» του Γκαμπριέλε Μουτσίνο, όπου ενσαρκώνει έναν σκοτσέζο πρώην ποδοσφαιριστή που προσπαθεί να φέρει σε τάξη την προσωπική του ζωή και να ξαναφτιάξει τις σχέσεις του με την πρώην γυναίκα του (Τζέσικα Μπίελ) και το μοναχογιό του (Νόα Λόμαξ).

Στο παρακάτω βίντεο, ο Τζέραλντ Μπάτλερ μιλάει για το «Παίζοντας Με Την Αγάπη», για τα γυρίσματα της ταινίας και την εμπειρία του, καθώς και για το σκηνοθέτη της ταινίας, Γκάμπριελε Μουτσίνο, και τη σχέση του μαζί του.


τζέραρτ μπάτλερ - συνέντευξη playing for keeps από NyxtesPremieras