Επικηρύσσει τον πρώην

19.03.2010
Η 41χρονη σταρ μιλά για την αγαπημένη της ταινία, τη δίαιτά της και δηλώνει φαν της Lady Gaga, των Radiohead και του Jay-Z

H Τζένιφερ Aνιστον σιχαίνεται την κακή συμπεριφορά στα πλατό. Διάσημη για το κωμικό ταλέντο της, ο περιβόητος γάμος της με τον Μπραντ Πιτ αλλά και τη σκληρή δουλειά της, η 41χρονη σταρ ετοιμάζεται για ακόμη ένα σουξέ, στο πλευρό του Τζέραρντ Μπάτλερ, στη ρομαντική κομεντί «Επικηρύσσοντας την πρώην», που κάνει πρεμιέρα στις αμερικανικές αίθουσες.

Αλήθεια, δεν έχει ποτέ κακές μέρες στη δουλειά; «Οχι», απαντά. «Μου αρέσει να δουλεύω και έχω γενικά καλή διάθεση... Είμαι χαρούμενη που εργάζομαι. Οταν βλέπω ανθρώπους που είναι άκεφοι και συμπεριφέρονται άσχημα, το βρίσκω τρομερά απωθητικό και δεν μου αρέσει αυτή η συμπεριφορά».

Το αγαπημένο κορίτσι της σύγχρονης αμερικανικής κωμωδίας μπορεί να μη μιλάει πια ανοιχτά για τα προσωπικά της, αλλά δεν διστάζει να μοιραστεί άλλες λεπτομέρειες. Οπως για παράδειγμα, από το ποια ήταν η αγαπημένη της εμπειρία σε πλατό μέχρι τη δίαιτα που ακολουθεί.

Από τη συνέντευξη της ηθοποιού στο βρετανικό κανάλι BBC μαθαίνουμε ότι η οικογενειακή κομεντί «Μάρλεϊ, ένας μεγάλος μπελάς» ήταν ό,τι πιο διασκεδαστικό έχει κάνει έως σήμερα...

«Ολο το πακέτο», εξηγεί η ίδια, ήταν ό,τι καλύτερο. «Ο Οουεν Γουίλσον (ο συμπρωταγωνιστής της), η ιστορία, τα γυρίσματα στο Μαϊάμι... Αγάπησα την ιστορία της οικογένειας με τον σκύλο. Εχω σκύλους». Σημειώνουμε, λοιπόν, πως η ζωόφιλη Aνιστον έχει δύο σκύλους, ενώ είναι και λάτρης του τηλεοπτικού καναλιού Discovery!

Μουσική

Εχει, ακόμη, αδυναμία στη μουσική - «η μουσική είναι πολύ σημαντική», τονίζει. Επίσης, της αρέσει η Lady Gaga, το συγκρότημα των «Radiohead» και οι «Foo Fighters», ο Jay-Z. Από την άλλη, το καλό κορίτσι του Χόλιγουντ, με την ελληνική καταγωγή, υπακούει στους διατροφολόγους της και αποκαλύπτει: «Τρώω τα πάντα με μέτρο. Δεν στερώ τίποτα από τον εαυτό μου αλλά δεν τρώω κάθε μέρα τσίζμπεργκερ. Μου δίνω μία ή δύο ημέρες την εβδομάδα όπου μπορώ να έχω ό,τι θέλω. Και γυμνάζομαι, που είναι το σημαντικότερο. Αν γυμνάζεσαι, μπορείς να κάνεις τα πάντα».

Οσο για τη φημολογούμενη σχέση της με τον συμπρωταγωνιστή στη νέα ταινία της, Τζέραρντ Μπάτλερ, τηρεί σιγήν ιχθύος. Στο «Επικηρύσσοντας την πρώην» ο Μπάτλερ υποδύεται έναν κυνηγό επικηρυγμένων που μαθαίνει ότι επόμενος στόχος του είναι η πρώην σύζυγός του, μια δημοσιογράφος που εργάζεται σε ένα ρεπορτάζ γύρω από μια συγκάλυψη δολοφονίας. Λίγο μετά την επανασύνδεσή τους το τέως ζευγάρι θα μπλεχτεί στην περιπέτεια της ζωής του... Να δούμε αν και στην περίπτωση αυτών των δύο η ζωή θα μιμηθεί τα της τέχνης.

Στις αίθουσες

Η κομεντί «Επικηρύσσοντας την πρώην» του Aντι Τέναντ, με πρωταγωνίστρια την Τζένιφερ Aνιστον, θα βγει στις ελληνικές αίθουσες στα μέσα Απριλίου.