Ευκολη κρέμα με κονιάκ και λεμόνι

01.02.2012

Υλικά για 2 άτομα

  • 1/5 φλιτζανιού ζάχαρη άχνη
  • 3 κουτ. σούπας κονιάκ
  • 2 κουτ. σούπας χυμό λεμονιού
  • 2 κουτ. σούπας κρασί μοσχάτο
  • ½ λεμόνι (το ξύσμα του)
  • 11/4 φλιτζανιού κρέμα γάλακτος
  • 1 πρέζα κανέλα
  • φύλλα φρέσκου δυόσμου

Εκτέλεση

Βάζουμε από το προηγούμενο βράδυ σε μπολ το κρασί, το κονιάκ, τον χυμό και το ξύσμα λεμονιού και τα αφήνουμε να μαριναριστούν όλη νύχτα. Προσθέτουμε στο μπολ την κρέμα, την άχνη και την κανέλα και χτυπάμε το μείγμα με μίξερ μέχρι να δέσει. Μοιράζουμε την κρέμα σε ποτήρια και τη συντηρούμε στο ψυγείο μέχρι να τη σερβίρουμε. Γαρνίρουμε με λίγο φρέσκο δυόσμο.