Ελληνική διάκριση σε διεθνή έκθεση τροφίμων

01.11.2012
Διάκριση απέσπασαν τα ελληνικά προϊόντα Kalamata Papadimitriou κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης Τροφίμων & Ποτών Sial 2012, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι στις 21-25 Οκτωβρίου 2012.

Το βαλσαμικό ξίδι Καλαμάτας Παπαδημητρίου με μέλι και το βαλσαμικό ξίδι Καλαμάτας Παπαδημητρίου με Σύκο κατάφεραν να ενταχθούν στο διάσημο κατάλογο “Sial Innovation 2012: Global Food Trends and Innovation”, ξεχωρίζοντας για τα φυσικά χαρακτηριστικά τους και την προστιθέμενη διατροφική τους αξία για τον καταναλωτή καθώς, παράγονται από φυσικά εκχυλίσματα, χωρίς συντηρητικά και χωρίς τεχνητές χρωστικές ή άλλα πρόσθετα.

Επιπλέον, το βαλσαμικό ξίδι με μέλι και το Βαλσαμικό με σύκο, που ήδη εξάγονται σε Ευρώπη και Καναδά, συμπληρώνουν τη σειρά των Βαλσαμικών ξιδιών Kalamata Papadimitriou που γίνονται αποκλειστικά από ξηρή σταφίδα με τη μέθοδο της ζύμωσης και όχι της ανάμειξης.

Τα παραπάνω μοναδικά χαρακτηριστικά είναι αυτά ακριβώς που προσδίδουν αυθεντικότητα και υπεροχή στα προϊόντα.