Σμούθι με καρπούζι, κόκκινα φρούτα και βασιλικό

13.08.2013

Για 2 ποτήρια

Υλικά

  • 100 γρ. καρπούζι
  • 100 γρ. διάφορα κόκκινα φρούτα (φράουλες, κεράσια, φρούτα του δάσους)
  • 100 γρ. γιαούρτι με γεύση μπισκότο
  • 2 κουταλιές σούπας μέλι

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε τα φρούτα από τα κουκούτσια και τα βάζουμε στην κατάψυξη για μία ώρα. Στη συνέχεια, ρίχνουμε στον πολτοποιητή όλα τα υλικά μαζί και ανακατεύουμε μέχρι να επιτύχουμε μια λεία κρέμα. Σερβίρουμε το ρόφημα αμέσως.