Σταφύλια κομπόστα

03.09.2013
Κομπόστα σταφύλι για κάτι διαφορετικό...
Χρόνος προετοιμασίας: 10Λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος: 15Λεπτά
Υλικά:
Σταφύλια άσπρα - 2 ποτήρια του νερού
Νερό - 5 ποτήρια του νερού
Ζάχαρη - 1 ποτήρι του νερού
Κανέλα ξυλάκι - 1
Γαρύφαλλα - 2 - 3 τεμ
Οδηγίες:
Καθαρίζουμε τα σταφύλια από το τσαμπί τους, τα πλένουμε και γεμίζουμε 2 ποτήρια νερού με αυτά. Τα βάζουμε σε μια κατσαρόλα μαζί με το νερό , την ζάχαρη, την κανέλα και τα γαρύφαλλα. Τα αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά ανακατεύοντας μέχρι να λιώσει η ζάχαρη και τα βράζουμε για 15 λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσουν και τα βάζουμε στο ψυγείο. Σερβίρεται κρύο.
Τη συνταγή βρήκαμε στο site μαγειρικής chefoulis.gr