Τηγανιά κρασάτη με μαστέλο

17.10.2014

Yλικά

  • 500 γρ. φιλέτο χοιρινό
  • 100 γρ. μαστέλο ψιλοκομμένο
  • 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
  • 150 γρ. κρασί λευκό
  • 1 κουτ. σούπας φασκόμηλο ψιλοκομμένο
  • 1/3 φλιτζανιού ελαιόλαδο
  • 1 φλιτζάνι ζωμό λαχανικών
  • αλάτι, πιπέρι

EKTEΛEΣH

Κόβουμε το φιλέτο σε λεπτά μπαστουνάκια. Τσιγαρίζουμε το σκόρδο στο ελαιόλαδο για 1 λεπτό, προσθέτουμε το φιλέτο και το γυρίζουμε για 2-3 λεπτά. Σβήνουμε με το κρασί. Επειτα από λίγο, προσθέτουμε τον ζωμό λαχανικών, το φασκόμηλο, το μαστέλο, αλάτι και πιπέρι. Αφήνουμε την τηγανιά να τραβήξει τους χυμούς της και σερβίρουμε αμέσως.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ