Στραπατσάδα του Βασίλη Καλλίδη

11.08.2015

Υλικά για 4-5 άτομα

4 ντομάτες

6 αυγά

2-3 πιπεριές κέρατα

1 φλ ελαιόλαδο

200 γρ φέτα

αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση

Τρίβουμε τις ντομάτες στον χοντρό τρόφτη και τις βάζουμε να βράσουν μαζί με τις πιπεριές, με το ελαιόλαδο και το αλατοπίπερο, μέχρι να σχηματιστεί μια πηχτή σάλτσα. Προσθέτουμε τ΄αυγά ελαφρώς χτυπημένα μαζί με λίγο αλατοπίπερο. Ανακατεύομε απαλά με ξύλινη κουτάλα μέχρι να πήξουν τ΄αυγά. Τελευταία στιγμή προσθέτουμε στο φαγητό τη φέτα.