Ρεβεγιόν στο Sale & Pepe: Παραδοθείτε στην εορταστική απόλαυση

16.12.2015
Η κομψή και φιλόξενη σάλα του Sale e Pepe με τα υπέροχα μενού που σχεδίασε η ομάδα των σεφ του εστιατορίου με την επιμέλεια του Ivan Ottaviani συνοδεία εκλεκτών κρασιών από την βραβευμένη κάβα συνθέτουν το απόλυτο λαμπερό σκηνικό για να γιορτάσετε με αγάπη, ζεστασιά και γεύσεις Βορειο-ιταλικής κουζίνας τα φετινά ρεβεγιόν!

Το εκπληκτικό μενού για την Παραμονή των Χριστουγέννων ( € 54,00/ άτομο) ξεκινάει με το ασυναγώνιστο Βελουτέ από κολοκύθα με Χαβιάρι Σολομού, το απολαυστικό ταξίδι συνεχίζεται με Carpaccio από μοσχάρι Black Angus με fondue από τυρί taleggio, σχοινόπρασο και ρόκα, για κυρίως πιάτο ο chef σας προτείνει Gnocchi από πατάτες και τσουκνίδες με καπνιστό χταπόδι και καρότο ή Raviolacci από σπανάκι γεμιστά με πάπια και καπνιστή μελιτζάνα, με σάλτσα balsamica από πικρή σοκολάτα, ζωμό πτηνών και μαύρη τρούφα. Στο κυρίως προσφέρεται Ψάρι ημέρας με λεμόνι και μαϊντανό, ζέστη πατατοσαλάτα και ντοματίνια ή Πάπια mignon γεμιστή με δαμάσκηνα, σάλτσα από balsamico και ζεστά λαχανικά εποχής και για το τέλος τι άλλο εκτός από Φοντύ σοκολάτα με coulis εσπεριδοειδών.

Τα εξαίσια εδέσματα που σας περιμενούν για το μενού της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς (58,00/άτομο) περιλαμβάνουν για αρχή ένα ανάλαφρο Σουφλέ από κολοκύθα με τραγανό χταπόδι και σάλτσα μαϊντανού αρωματισμένη με γλυκό σκόρδο, ακολουθεί Strozzapreti με κατσικίσιο τυρί , γλυκά ντοματίνια και κολοκυθάκια στη σχάρα ή Risotto με μανιτάρια porcini και κρασί Barolo. Για κυρίως πιάτο θα είναι δύσκολη η επιλογή σας μεταξύ Tournedos alla Rossini με fois-gras , μαύρη τρούφα και πούρε από γλυκοπατάτα ή Καραβίδες σε κρούστα ψωμιού με πούρε από κολοκύθα και μπρόκολο στον ατμό. Για επιδόρπιο θα σας καταπλήξει η λαχταριστή Ποικιλία από τα γλυκά σπιτιού.

Ο Ivan Ottaviani και η ομάδα του βάζουν τα καλά τους και σας υποδέχονται με φροντίδα και εορταστική διάθεση διαλέγοντας όπως πάντα για εσάς τις καλύτερες πρώτες ύλες για υψηλού επιπέδου γαστρονομικές δημιουργίες που αρμόζουν στο αστραφτερό κλίμα των ημερών. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να φορέσετε τα γιορτινά σας και να αφεθείτε στα έμπειρα χέρια τους που εδώ και 25 χρόνια σας χαρίζουν τις πιο ξεχωριστές στιγμές!

* Παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς προσφέρεται η δυνατότητα παραγγελίας a la carte

**Ανήμερα Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, το εστιατόριο θα είναι ανοιχτό από τις 2 το μεσημέρι.

SALE & PEPE ● Αριστίππου 34 ● Κολωνάκι, Λυκαβηττός ● τηλ. 210 7234102