Απόλαυση στο κόκκινο με ζάχαρη μηδέν; Κι όμως γίνεται!

21.07.2016
Καλοκαίρι! Ποιά είναι η πρώτη λέξη που σου έρχεται στο μυαλό;

Η απάντηση είναι μια: ΠΑΓΩΤΟ!

Παγωτό όπως παλιά

Από παιδάκια περιμέναμε ν΄ανέβει η θερμοκρασία, να μπει επιτέλους το καλοκαιράκι για να ξεκινήσουν οι βουτιές και μαζί το αγαπημένα σε μικρούς και μεγάλους δροσιστικά γλυκά που δεν είναι άλλα από τα παγωτά.

Παιδιά, έφηβοι, ενήλικες, κανένας δε μπορεί ν΄αντισταθεί στον γλυκό πειρασμό του καλοκαιριού.

Και ποια είναι η ελληνική εταιρεία που εδώ και 62 χρόνια δίνει χρώμα στα καλοκαίρια μας; Η Κρι Κρι, με «Τα παγωτά της καρδιάς μας»!

Η παράδοση & η σύγχρονη τεχνολογία στην υπηρεσία της απόλαυσης

Η εταιρεία έχει μακρά ιστορία και φυσικά εμπειρία στην παρασκευή παγωτού με τη χρήση της πιο σύγχρονης τεχνογνωσίας και τεχνικών. Η Κρι Κρι ξεκίνησε το 1954 στις Σέρρες από ένα μικρό ζαχαροπλαστείο που παρασκεύαζε παγωτά και άλλα γλυκά, ενώ πλανόδιοι πωλητές με χειροκίνητα καρότσια διέθεταν τα προϊόντα σε όλη την πόλη.

Ικανοποιώντας διαρκώς τις πιο απολαυστικές γευστικές μας φαντασιώσεις, η Κρι Κρι επενδύει διαρκώς σε νέες γευστικές προτάσεις και κάθε χρόνο μας δίνει ακόμα περισσότερες επιλογές, για όλα του γούστα και τις ανάγκες, όπως η νέα πρόταση γι΄απόλαυση χωρίς τις τύψεις των θερμίδων.

Κόκκινα φρούτα και 0% ζάχαρη - Απόλαυση χωρίς τύψεις

Η νέα πρόταση των παγωτών Κρι Κρι για φέτος υπόσχεται αληθινή απόλαυση με 0% τύψεις!.

Το νέο ξυλάκι Master 0% Sugar Red Fruits συνδυάζει την εκρηκτική γεύση των κόκκινων φρούτων με την πραγματική σοκολάτα με 0% ζάχαρη δημιουργώντας μια γευστικότατη επιλογή δροσιάς.

Η οικογένεια των Master συμπληρώνεται από 8 ακόμα λαχταριστές γεύσεις για να καλύψει όλους τους λάτρεις των παγωμένων απολαύσεων! Μπορείς να τις δεις όλες εδώ.

#‎krikri #‎mykrikri #‎krikriicecream #‎no_sugar #‎red_fruits