Μακαρονάδα Αλφρέντο με κοτομπέικον

09.09.2016

2-3 μερίδες

2 κουταλιές της σούπας λάδι
2 κομμάτια φιλέτο στήθος κοτόπουλο χωρίς πέτσα, κομμένο σε κύβους
½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι
½ κουταλάκι πιπέρι
2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
2 φλιτζάνια μπρόκολο
2 φλιτζάνια γάλα
1 φλιτζάνι παρμεζάνα, τριμμένο
¼ φλιτζανιού μαϊντανό, ψιλοκομμένο
4 φέτες μαγειρεμένο μπέικον, τψιλοκομμένο
½ κιλό μαγειρεμένα μακαρόνια

Παρασκευή

1. Ζεσταίνετε μια κατσαρόλα σε μέτρια-υψηλή θερμοκρασία.
2. Ρίξτε μέσα το αλατοπιπερωμένο κοτόπουλο
3. Προσθέστε το σκόρδο και το μπρόκολο, αφήστε για 1-2 λεπτά.
4. Προσθέστε το γάλα, την παρμεζάνα, το μαϊντανό, και το μπέικον
5. Προσθέστε τα μακαρόνια και ανακατέψτε μέχρι να ανακατευτούν ομοιόφορφα με τη σάλτσα
6. Σερβίρετε!