Σπαγγέτι πέστο με μανιτάρια και σπανάκι

05.09.2016

2-3 μερίδες

Υλικά

1 κουταλιά της σούπας λάδι
σπανάκι
2 φλιτζάνια μανιτάρια, κομμένα σε φέτες
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1 κουταλάκι πιπέρι
1 φλιτζάνι πέστο
½ φλιτζάνι παρμεζάνα
½ κιλό μαγειρεμένα μακαρόνια

Παρασκευή

1. Ζεσταίνετε το λάδι σε μια κατσαρόλα σε μέτρια-υψηλή θερμότητα
2. Μαγειρέψτε το σπανάκι μέχρι να μαραθεί
3. Προσθέστε τα μανιτάρια, το αλάτι και το πιπέρι μέχρι το μεγαλύτερο μέρος του νερού να εξατμιστεί
4. Προσθέστε τη σάλτσα πέστο και παρμεζάνα.
5. Προσθέστε τα μακαρόνια και ανακατέψτε
6. Σερβίρετε!