Τα γκουρμέ ποπ-κορν της Σκάρλετ Γιόχανσον: Τι είναι & πού θα το βρεις στην Ελλάδα!

21.10.2016
Η είδηση πως η Σκάρλετ Γιόχανσον ανοίγει γκουρμέ ποπ- κόρν κάνει ήδη το γύρο του διαδικτύου. Και μπορεί στην Ελλάδα να μην είμαστε εξοικειωμένοι με την ιδέα της γκουρμεδιάς στην περίπτωση που μιλάμε για σνακ του σινεμά και της TV - όπως όλοι έχουμε συνδέσει τα ποπκόρν - στο εξωτερικό είναι όμως τάση, εξού και η απόφαση της γνωστής ηθοποιού για επιχειρηματική δραστηριότητα.

Για να χαρακτηριστεί ένα προϊόν ποπ-κορν γκουρμέ χρειάζεται ειδική διαδικασία παραγωγής, υλικά άριστης ποιότητας και φυσικά ιδιαίτερες γεύσεις όπως βούτυρο, τσένταρ, καραμέλα, πιπεριά&κανέλά, σοκολάτα, πέκαν ή ότι άλλο μπορείς να φανταστείς.

Το σημαντικότερο βέβαια είναι ο τρόπος παρασκευής του έτσι ώστε να γίνει το ποπκόρν αφράτο και να ενσωματωθούν σωστά οι γεύσεις ενώ το γκουρμέ πάντα είναι πιο υγιεινό! Σε αντίθεση με τα απλά ποπκόρν έχει λιγότερο αλάτι και σάκχαρα.

Κι αν νόμιζες - όπως συμβαίνει με τις περισσότερες τάσεις στο φαγητό - πως δεν μπορείς να βρεις αυθεντικό γκουρμέ ποπκόρν και στην Ελλάδα, κάνεις λάθος. Ψάξαμε και βρήκαμε πού μπορείς να το γευτείς.

Γκουρμέ ποπκόρν αστη Ελλάδα προσφέρουν δύο νέοι επιχειρηματίες στο Μαρούσι που είπαν να φέρουν την ιδέα από την Αμερική στη χώρα μας. Από μια ιδέα γεννήθηκε λοιπόν το «Popy's gourmet popcorn» ένα μαγαζί όπου διαθέτει ποπκόρν σε διαφορετικές γεύσεις.

Ποπκόρν με μακαντέμια και καραμέλα, με ξηρούς καρπούς αλλά και με λιωμένο τυρί είναι μερικές από τις ξεχωριστές γεύσεις που συναντάει κάποιος στο μαγαζί ενώ υπάρχει και e-shop για ηλεκτρονικές παραγγελίες.

Αυτό βέβαια που το καθιστά πραγματικά γκουρμέ είναι η παραγωγή του που γίνεται μόνο με θερμό αέρα προκειμένου να εξασφαλιστεί πως θα είναι αφράτο κι ελαφρύ και γι΄αυτό δεν προστίθεται καμία άλλη λιπαρή ουσία.