Βέφα Αλεξιάδου: "Εύχομαι να επιστρέψω"

27.07.2010
Η κ. Βέφα Αλεξιάδου μας υποδέχεται στο σπίτι της και μας μαγειρεύει ένα απόλυτα καλοκαιρινό φαγητό.

Η κ. Βέφα Αλεξιάδου μας υποδέχεται στο σπίτι της και μας μαγειρεύει ένα απόλυτα καλοκαιρινό φαγητό. Μόλις επέστρεψε από το Οκλαντ, όπου παρουσίασε το βιβλίο της, «Ελληνική Κουζίνα», το οποίο και ανανεώνει με 70 νέες συνταγές και φωτογραφίες. Μας προτείνει το καλοκαίρι να καταναλώνουμε περισσότερα λαχανικά, ψάρια και πολλούς φυσικούς χυμούς.

Επιπλέον, μας λέει πως οι σαλάτες στην Ελλάδα ήταν ο παρτενέρ του κυρίως πιάτου μας, πλέον όμως έχουν γίνει κυρίως γεύμα αφού μπορούμε να βάλουμε τυρί, ζαμπόν, κοτόπουλο και γενικά ό,τι μας ευχαριστεί και να απολαύσουμε ένα δροσιστικό και ελαφρύ πιάτο... Κριτικάρει τις εκπομπές μαγειρικής και μας μιλάει για αυτές που ξεχώρισε αυτήν τη σεζόν.

Η εκπομπή του κ. Παρλιάρου είναι για εκείνη μια ολοκληρωμένη εκπομπή χωρίς κενά, αφού η συνταγή ξεκινάει από την αρχή και βήμα βήμα φτάνει στο τέλος της, πράγμα το οποίο είναι σπάνιο σε άλλες εκπομπές μαγειρικής. Είναι υπέρ της άποψης πως η γυναίκα πρέπει να μαγειρεύει για να φροντίζει τη διατροφή της οικογένειάς της.

Μας εύχεται καλό καλοκαίρι, καλή επιτυχία στις συνταγές μας και στον εαυτό της μια εκπομπή μαγειρικής, για να μπορέσει να δώσει στις Ελληνίδες νοικοκυρές οικονομικές και νόστιμες συνταγές σε αυτήν τη δύσκολη οικονομική εποχή που διανύουμε.