Ντοματοκεφτέδες

08.08.2011

Yλικά

*500 γρ. ντομάτα φρέσκια αλεσμένη
*50 γρ. ψιλοκομμένα φύλλα δυόσμου φρέσκου
*1 κρεμμύδι μεγάλο ψιλοκομμένο
*2 αβγά
*αλεύρι (όσο πάρει)
*λάδι για το τηγάνισμα
*αλάτι
*πιπέρι φρεσκοτριμμένο

Eκτέλεση

Aναμειγνύουμε όλα τα υλικά μαζί και βάζουμε όσο αλεύρι πάρει (γιατί δεν ξέρουμε ποσό υγρό θα βγάλει η ντομάτα). Tο μείγμα δεν πρέπει να είναι πολύ σφιχτό. Το αφήνουμε να ξεκουραστεί για 15 λεπτά και κατόπιν τηγανίζουμε ρίχνοντάς το κουταλιά κουταλιά σε λάδι. Προσοχή: Το λάδι δεν πρέπει να καίει πολύ γιατί θα κάψει τους ντοματοκεφτέδες απ’ έξω και μέσα θα μείνουν άψητοι. Mπορούμε να τους σερβίρουμε με γιαούρτι στο οποίο έχουμε προσθέσει ψιλοκομμένα φύλλα φρέσκου δυόσμου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ