Αναστασία Ντούζου: Χρωστάω πολλά στον Γρηγόρη

09.08.2010
Η Αναστασία Ντούζου, μητέρα της γνωστής καλλιτεχνικής οικογένειας, δεν θα μπορούσε να ξεφύγει από τον τηλεοπτικό φακό.

Η Αναστασία Ντούζου, μητέρα της γνωστής καλλιτεχνικής οικογένειας, δεν θα μπορούσε να ξεφύγει από τον τηλεοπτικό φακό. Θυμάται την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση στον «Ομορφο κόσμο το πρωί» και μας λέει: «Δεν μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου μπροστά στις κάμερες.

Ο Γρηγόρης είναι τόσο καλό παιδί, με βοήθησε και μου έδωσε θάρρος, τον ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό». Φέτος την απολαύσαμε στο Αlter στην εκπομπή «Στην κουζίνα» και μας μάγεψε με τις μαγειρικές της ικανότητες. Την ενδιαφέρει μια εκπομπή στην τηλεόραση και, όπως μας εκμυστηρεύεται, έχει μια ιδέα την οποία θέλει να προτείνει σε κάποιο κανάλι. Μια ιδέα τελείως διαφορετική και πρωτότυπη. Εχει ήδη στο βιογραφικό της ένα βιβλίο με τίτλο «Τι θα μαγειρέψουμε σήμερα», με 400 συνταγές που προσπάθησε να είναι όσο πιο εύκολες γίνεται, για να μπορούν όλοι να τις φτιάξουν, σε ελάχιστο χρόνο και με λίγα υλικά.

Αυτή την περίοδο προετοιμάζει το δεύτερο βιβλίο της που θα είναι αφιερωμένο στη ζαχαροπλαστική. Λίγο πριν μας αποχαιρετήσει για το καλοκαίρι, μας υποδέχτηκε στο σπίτι της και μας μαγείρεψε καλαμαράκια με ούζο και σάλτσα βασιλικού, τυρί, φύλλο κρούστας με μέλι και καρύδια και ντοματίνια γεμιστά με τόνο.