Αραβική πίτα με κοτοσαλάτα

07.09.2010

Υλικά (για 4 άτομα)

  • 1 στήθος βραστού ή ψητού κοτόπουλου (περίπου 250 γραμμ.)
  • 120 γραμμ. τυρί τσένταρ
  • 1/2 φλιτζ. αγγούρι σε μικρά κομμάτια
  • 1/3 φλιτζ. μαγιονέζα
  • 1 κοτσάνι σέλινο
  • 1/2 φλιτζ. μαύρες ελιές σε μικρά κομμάτια
  • 1/3 φλιτζ. ραπανάκια σε μικρά κομμάτια
  • 1 κουταλάκι άνηθος ξερός
  • 1/8 κουταλάκι τριμμένο μαύρο πιπέρι
  • 2 μεγάλες αραβικές πίτες
  • 4 φύλλα μαρουλιού

Εκτέλεση

1. Ανακατεύετε όλα τα υλικά (εκτός από τις πίτες και το μαρούλι) σε ένα μπολ.

2. Το σκεπάζετε και αφήνετε στο ψυγείο για 1 ώρα για να αναμειχθούν οι γεύσεις.

3. Κόβετε κάθε πίτα στη μέση, απλώνετε σε κάθε κομμάτι ένα φύλλο μαρουλιού και το γεμίζετε με 1 φλιτζάνι κοτοσαλάτα.