Κρέπες με ζαμπόν και ρώσικη σαλάτα.

07.10.2010

Υλικά για 6 άτομα
Προετοιμασία: 20 λεπτά
Βαθμός δυσκολίας: εύκολη

Υλικά

  • 6 κρέπες έτοιμες
  • 6 φέτες ζαμπόν από ωμοπλάτη
  • 1 κεσεδάκι ρώσικη σαλάτα εμπορίου
  • 4 αβγά σφιχτά
  • 6 κλωναράκια μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 1 ντομάτα κομμένη σε καρεδάκια
  • 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  • 4 αγγουράκια τουρσί κομμένα σε ψιλά καρεδάκια

Εκτέλεση
Aδειάζουμε τη ρώσικη σαλάτα σε ένα μπολ και την ανακατεύουμε με το επιπλέον ελαιόλαδο, τα αγγουράκια τουρσί, τον μαϊντανό και τελευταία προσθέτουμε την ντομάτα και τα αβγά κομμένα σε κυβάκια, ανακατεύοντας προσεκτικά για να μην διαλυθούν τελείως. Zεσταίνουμε τις κρέπες στο τηγάνι και σε καθεμία απλώνουμε και μία φέτα ζαμπόν. Tις γεμίζουμε με το μείγμα της ρώσικης και τυλίγουμε σε ρολάκια.

Tip: Aυτά τα ρολάκια είναι ιδανικά για να τα πάρουμε μαζί μας στο γραφείο, για το σνακ των παιδιών, στον μπουφέ ή ως ορεκτικό που θα σερβίρουμε μαζί με μια πράσινη σαλάτα.