Σαλάτα κολοράντο

16.11.2011

Υλικά

  • 1 ματσάκι ρόκα
  • Λόλα κόκκινη
  • Iceberg
  • 45 γραμμ. καρύδι σπασμένο με το χέρι
  • 3 κουτ. σούπας ρόδι
  • 5 φέτες παστουρμάς χωρίς το τσιμένι
  • 50 γραμμ. ξυσμένης παρμεζάνας
  • 1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε κυβάκια
  • 10 κάστανα ωμά σε ασύμμετρα κομμάτια

Για το dressing:

  • 2 κουτ. σούπας γιαούρτι
  • 1 κουτ. σούπας μαγιονέζα
  • 1 κουτ. γλυκού μουστάρδα
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Λίγο λεμόνι

1. Χοντροκόβετε τα λαχανικά (iceberg, λόλα, ρόκα) και έπειτα ρίχνετε το ρόδι, τα καρύδια, τα κάστανα και την παρμεζάνα.

2. Προσθέτετε την πιπεριά και με το χέρι κόβετε λωρίδες τον παστουρμά (αφού φυσικά έχετε βγάλει το τσιμένι).

3. Χτυπάτε όλα τα υλικά του dressing σε ένα σέικερ ή στο multi.

4. Ανακατεύετε πολύ καλά τα λαχανικά της σαλάτας και στη συνέχεια περιχύνετε με το dressing.