Στη λίστα με τις πιο καλοντυμένες και φέτος η Κέιτ

04.08.2011
Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ Κάθριν (Duchess of Cambridge) φιγουράρει στη λίστα με τις πιο καλοντυμένες γυναίκες παγκοσμίως, βάσει των αποτελεσμάτων που δημοσίευσε και φέτος όπως και κάθε χρόνο το περιοδικό "Vanity Fair"

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ Κάθριν (Duchess of Cambridge) φιγουράρει στη λίστα με τις πιο καλοντυμένες γυναίκες παγκοσμίως, βάσει των αποτελεσμάτων που δημοσίευσε και φέτος όπως και κάθε χρόνο το περιοδικό "Vanity Fair".

Η 29χρονη σύζυγος του πρίγκιπα Γουίλιαμ που δέχτηκε μόνο θετικές κριτικές για το σύνολο των ενδυματολογικών της επιλογών από το γάμο της μέχρι και σήμερα, αναγνωρίζεται πλέον διεθνώς για το στυλ και τη φινέτσα της και ξεχωρίζει ανάμεσα σε ονόματα γυναικών που έχουν μεγαλύτερη πείρα από εκείνη όπως η Μισέλ Ομπάμα ή Κάρλα Μπρούνι Σαρκοζί.

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που η μέχρι πρότινος γνωστή ως Κέιτ Μίντλετον κατακτά μια θέση στη λίστα του διάσημου περιοδικού!

Το όνομα της εμφανίστηκε το 2008, όταν ακόμα δεν ήταν καν αρραβωνιασμένη με το Γουίλιαμ. Φέτος απλά, συμμετέχει ως μέλος της βασιλικής οικογένειας στην λίστα του περιοδικού που δεν δίνει θέσεις αλλά όλες οι συμμετέχουσες αναγνωρίζονται εξίσου.

Το "Vanity" τονίζει σχετικά με την Κάθριν:

Δούκισσα αιχμαλωτίζει τον κόσμο με το μοναδικό στυλ που φέρει την υπογραφή της και αποτελεί μείξη κομματιών τόσο της υψηλής όσο και την οικονομικά βατής μόδας".

Το περιοδικό ξεχωρίζει τις εμφανίσεις της Κέιτ τόσο με τα φορέματα του οίκου Issa όσο και την θεαματική της εμφάνιση με το νυφικό του Alexander McQueen στον πριγκιπικό γάμο της 29ης Απριλίου.

Στη λίστα των καλοντυμένων βρίσκονται μερικά ακόμα γαλαζοαίματα πρόσωπα όπως πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό αλλά και η γυναίκα του Εμίρη του Κατάρ, Sheikha Moza Bint Nasser!

Στη λίστα φυσικά συμμετέχει και η Lady Gaga ως διασημότητα με αυθεντικό προσωπικό στυλ.

Από την αντρική λίστα με τους πιο καλοντυμένους, ξεχωρίζουν οι Κόλιν Φερθ, Τζάστιν Τίμπερλέικ, Τζένσον Μπάτον καθώς και ο δικός μας Σταύρος Νιάρχος.

Μην χάσεις και τις φωτογραφίες από τη στυλιστική επέλαση της Κέιτ στον Καναδά τον προηγούμενο μήνα

Kατερίνα Π.