Tι ψώνισε η Αντζελίνα στο Λονδίνο;

02.09.2011
Shopping therapy με τις κόρες έκανε η Αντζελίνα Τζολί στο Λονδίνο και εκεί φάνηκε πως αν διαθέτεις χρήματα, μπορείς να ψωνίσεις τα πάντα μέσα σε 15 λεπτάκια μόλις.


Shopping therapy με τις κόρες έκανε η Αντζελίνα Τζολί στο Λονδίνο και εκεί φάνηκε πως αν διαθέτεις χρήματα, μπορείς να ψωνίσεις τα πάντα μέσα σε 15 λεπτάκια μόλις.


Η Τζολί, μαζί με την 6χρονη Ζαχάρα και την 5χρονη Σιλό έκαναν βόλτα στα μαγιαζιά της βρετανικής πρωτεύουσας και φυσικά δεν έφυγαν με άδεια τα χέρια.

Η 36χρονη Τζολί ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετη και μαζί με τα κορίτσια έκαναν διάφορες στάσεις σε μαγαζιά με ρούχα κυρίως. Η πρώτη στάση έγινε στην μπουτίκ με παιδικά ρουχάκια της φίρμας "La Stupenderia" ενώ λίγο αργότερα, η διάσημη ηθοποιός με τις κόρες της παρέα, "ξετίναξαν" το κατάστημα "French Connection" στη λεωφόρο "Kings Road".

Χρειάστηκαν μόλις 15 λεπτά για να ξοδέψει η Τζολί πάνω από 1300 βρετανικές λίρες (1500 ευρώ τουλάχιστον) σε ρούχα με σκοπό να ανανεώσει την γκαρνταρόμπα των τόσο διαφορετικών σε στυλ παιδιών της.

Μαζί με την Αντζελίνα και της κόρες της, βρισκόταν η προσωπική της βοηθός καθώς και ένα άτομο από την ασφάλεια της οικογένειας. Φυσικά, το τι ψώνισε η Τζολί δεν έμεινε κρυφό από τους λοιπούς πελάτες που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο κατάστημα.

Η Τζολί ανανέωσε την φθινοπωρινή της γκαρνταρόμπα ψωνίζοντας ένα καμηλό αμάνικο τοπ (74 ευρώ), ένα κλασικό λευκό τοπ (67 λίρες), μια μίντι μαύρη φούστα (72 λίρες) καθώς και κάποια κολιέ για την ίδια και πολλά πολλά πράγματα για τα παιδιά.


Η Ζαχάρα, η μεγαλύτερη κόρη της Τζολί λάτρεψε ένα γούνινο παλτό από συνθετικό μαλλί (από 155-170 ευρώ), το οποίο και αγόρασε.

Η διάσημη ηθοποιός υπέγραψε και αυτόγραφα εντός του καταστήματος, ήταν φιλική με όλους και μετέφερε η ίδια τις σακούλες με τα ψώνια στο αυτοκίνητο!


Κ.Π