Αυτό το Φθινόπωρο θα είναι "Originally Blue"!

21.09.2011
Για τέταρτη συνεχή σεζόν από τη δημιουργία της, η συλλογή Blue των adidas Originals αποδεικνύει ότι αποτελεί πλέον αναπόσπαστο κομμάτι του στυλ και της urban φιλοσοφίας των προϊόντων adidas Originals.

Για τέταρτη συνεχή σεζόν από τη δημιουργία της, η συλλογή Blue των adidas Originals αποδεικνύει ότι αποτελεί πλέον αναπόσπαστο κομμάτι του στυλ και της urban φιλοσοφίας των προϊόντων adidas Originals.

H νέα συλλογή F/W 2011 φέρνει ολόφρεσκες προτάσεις σε παπούτσια, ρούχα και αξεσουάρ για εκείνους που αγαπούν τη μόδα και τη street κουλτούρα. Με βασικό προϊόν και πάλι τα Originals Denim, η συλλογή Blue αποτελεί την καλύτερη επιλογή για urban/ street εμφανίσεις, ενώ η συνεργασία με τη σχεδιαστική ομάδα της adidas στο Τόκυο, φέρνει προϊόντα επηρεασμένα από την Ιαπωνική street κουλτούρα.

Τα υψηλής ποιότητας υφάσματα και το πρωτοποριακό design χαρακτηρίζουν τα προϊόντα της συλλογής από τη στιγμή της δημιουργίας της, στις αρχές του 2010 μέχρι και σήμερα. Mε έμφαση στη λεπτομέρεια, η συλλογή γρήγορα κατάφερε να αποκτήσει τη δική της ξεχωριστή ταυτότητα που εμπνέεται από την κληρονομιά της adidas, παρουσιάζοντας κομμάτια σε σπορ γραμμές που διαθέτουν στυλ και κομψότητα για κάθε περίσταση.

Εκτός από τις denim προτάσεις, η συλλογή Blue των adidas Originals F/W2011 παρουσιάζει μια νέα σειρά προϊόντων που δίνει σημασία στις ξεχωριστές λεπτομέρειες. Εμπνευσμένα από την ομάδα σχεδιαστών της adidas στο Τόκυο -γνωστή από δημιουργίες της όπως η επιτυχημένη συλλογή OT-tech που χαρακτηρίζονται έντονα από την Ιαπωνική street κουλτούρα- τα προϊόντα της συλλογής φέρνουν μια εντελώς νέα όψη για τη συλλογή adidas Originals Blue. Τα «πλεκτά και pins pattern» σε digital αποτύπωση σε διάφορα προϊόντα της συλλογής, από αντρικά t-shirts μέχρι και γυναικεία jackets, αποτελούν μία από τις πιο πρωτότυπες προτάσεις της!

Originals Denim

Το hit της προηγούμενης σεζόν, τα Originals Denim, συνεχίζουν να αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της συλλογής Blue, αυτή τη φορά με περισσότερα σχέδια και χρώματα αλλά και με ολοκαίνουριες δημιουργίες, όπως τα denim tops.

Για τους άντρες, τα μοντέλα CONDUCTOR & RECORD έρχονται σε νέες αποχρώσεις, ενώ προστίθεται το MAD CAB για τους λάτρεις των χαμηλοκάβαλων & skinny τζην.

Για τις γυναίκες, η πρόταση των Originals Denim αυτή τη φορά αφορά στο σύνολο της εμφάνισής τους, με τα skinny τζην CUPIE και τα boyfriend fit WINETTA να πρωταγωνιστούν σε νέες αποχρώσεις. Νέες αφίξεις, το κολλητό / σωλήνας EASY FIVE και το χαμηλοκάβαλο MESOA, σε χαλαρή γραμμή, που αποτελούν τις τελευταίες πινελιές για το απόλυτο denim look.

Παπούτσια

Κλασσικές γραμμές σε συνδυασμό με νέα σχέδια κυριαρχούν στις προτάσεις της συλλογής Blue και στα παπούτσια. Ήδη γνωστά και αγαπημένα αντρικά & γυναικεία σχέδια αποκτούν ανανεωμένη εμφάνιση με τη χρήση νέων υλικών, όπως οι σουέντ λεπτομέρειες και τα hip στοιχεία που κάνουν τη διαφορά. Αντρικά sneakers που συνδυάζουν την τεχνολογία MEGA Torsion με το urban στυλ και γυναικείες μπότες όπως οι Combat & Easy Five θα γίνουν τα must have παπούτσια της σεζόν!

Η νέα συλλογή adidas Originals Blue θα είναι διαθέσιμη στα adidas Originals stores:

Αθήνα: Golden Hall, Λ. Κηφισίας 37A, T: 210 6837.837

Θεσσαλονίκη: Mακένζυ Kίνγκ 10, Αγ. Σοφίας , Τ: 2310 277362

και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την adidas μπείτε στο: http://news.adidas.com/GR