Θησαύρισε η Μπέκαμ με τη συλλογή ρούχων της

27.10.2011
Είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών κι όμως από τη δουλειά κατάφερε και έβγαλε 15 εκατομμύρια λίρες (17 εκατομμύρια ευρώ) μόνο τους τρεις πρώτους μήνες της φετινής χρονιάς.

Είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών κι όμως από τη δουλειά κατάφερε και έβγαλε 15 εκατομμύρια λίρες (17 εκατομμύρια ευρώ) μόνο τους τρεις πρώτους μήνες της φετινής χρονιάς.

Ο λόγος φυσικά για την Βικτόρια Μπέκαμ (Victoria Beckham) που η αξία της ως σχεδιάστρια μόδας αρχίζει να αναγνωρίζεται κι αν σκεφτείς πως κάθε κομμάτι μπορεί να αγγίξει τις 5.000 λίρες, καταλαβαίνεις πόσο αυξάνονται τα έσοδα της Posh που βλέπει όλο το Χόλιγουντ να φορά τα τρέντι συνολάκια της, όπως η Ντέμι Μουρ, η Κέιτ Γουίνσλετ και η Σέριλ Κόουλ.


Πηγή από το περιβάλλον της πρώην τραγουδίστρια τόνισε πως η Βικτόρια ποτέ δεν είχε ονειρευτεί την επιτυχία της αυτή και μάλιστα πλέον πλησιάζει να ξεπεράσει σε έσοδα και τον Ντέιβιντ.
Το πρώτο τρίμηνο του 2011, οι πωλήσεις ρούχων και αξεσουάρ της Μπέκαμ αυξήθηκαν κατά 71% (κέρδη από πωλήσεις που ισοδυναμούν με 24 εκατομμύρια δολάρια) και αν τα πράγματα συνεχίσουν έτσι, στο τέλος της χρονιάς, η 37χρονη θα απολαμβάνει κέρδη που φτάνουν τα 60 εκατομμύρια λίρες Αγγλίας.

Από τη μεριά του, ο καλοπληρωμένος κύριος Μπέκαμ απολαμβάνει τα κέρδη του πενταετές συμβολαίου του με τους "LA Galaxy" που έφτασε τα 128 εκατ. Λίρες (περί τα 189 εκατομ. ευρώ, δηλαδή μισό εκατομμύριο σε εβδομαδιαία βάση), ενώ ο Ντέιβιντ διατηρεί συμβόλαια προβολής και με μεγάλες φίρμες όπως η Pepsi Και η Αdidas.

Πάντως, για την ιστορία, δεν είναι μόνο η ενασχόλησή της με τη μόδα που αποφέρει κέρδη για την 37χρονη κυρία Μπέκαμ. Η Βικτόρια βγάζει ένα χαρτζιλίκι 10 εκατομμυρίων λιρών από την αυτοβιογραφία της από τα κέρδη που μοιράζεται με τις υπόλοιπες Spice Girls Και από κάποια βιβλία μόδας και στυλ που έχει εκδώσει στο παρελθόν.

Κ.Π