Meghan Markle - Όλα όσα δεν θα φορέσει ποτέ ξανά, ως μέλος της βασιλικής οικογένειας

14.06.2018
Meghan Markle - Όλα όσα δεν θα φορέσει ποτέ ξανά, ως μέλος της βασιλικής οικογένειας
Όλοι οι στυλιστικοί κανόνες μιας πριγκίπισσας!

Αν η δημόσια έκθεση και η επικριτικότητα του κόσμου είναι κάτι που τόσο λατρεύουν όσο και φοβούνται οι celebrities ανά τον κόσμο, τα μέλη της βασιλικής οικογένειας μάλλον βιώνουν αυτή την πίεση επί δέκα! Κάθε τους κίνηση και εμφάνιση αναπαράγεται παντού στον κόσμο, αναλύεται και υπεραναλύεται, κρίνεται και διαμορφώνει διαρκώς την δημόσια εικόνα τους.

Γι'αυτό και πολλές φορές το περίφημο "πρωτόκολλο" έχει ως στόχο το να τους προστατέψει από την κριτική του κόσμου, και όχι να τους κρατήσει δέσμιους σε απαρχαιωμένες πρακτικές, όπως πολλοί πιστεύαμε. Ναι, αυτό σημαίνει πως ίσως το στυλ της Meghan Markle να αλλάξει λίγο από εδώ και πέρα αλλά μάλλον αυτό συμβαίνει για το δικό της καλό!

Όπως έκανε στο παρελθόν η πριγκίπισσα Diana και η Kate Middleton, έτσι και η Meghan θα προσαρμόσει τη γκαρνταρόμπα της στις στυλιστικές επιταγές του βασιλικού πρωτοκόλλου.

Δες παρακάτω όλα όσα δεν θα υπάρξουν ποτέ στη γκαρνταρόμπα της:

#1 Πολύ Ανοιχτά Ντεκολτέ

Μπορεί το χειμώνα η Meghan να λατρεύει τα ζιβάγκο, όμως πλέον και το καλοκαίρι θα πρέπει να αρκεστεί σε σεμνά ντεκολτέ και λαιμοκόψεις.

#2 Flat Σανδάλια

Δεν μπορεί να έχει και τα δύο μαζί. Αν φορέσει flat παπούτσια, θα είναι κλειστά: μπαλαρίνες, μπότες ή λευκά sneakers. Αν θέλει να φορέσει ανοιχτά παπούτσια τότε μιλάμε μάλλον για ψηλές εσπαντρίγιες και φυσικά όχι πέδιλα και σανδάλια!

#3 Μίνι Μήκη ή Σορτς

Γενικά, δεν θα ξαναδούμε τα πόδια της. Όλα τα κοντά μήκη σαφώς αποκλείονται από την γκαρνταρόμπα της αλλά και με τα midi μήκη θα πρέπει, όπως όλα τα άλλα μέλη της οικογένειας, να φοράει μπεζ καλσόν.

#4 Μεγάλες Τσάντες

Η Meghan Markle θα πρέπει να διανθίσει τη συλλογή της με πολλά μικρά τσαντάκια και clutch αφού θεωρείται ανεπίτρεπτο να κρατάει μεγαλύτερη τσάντα. Αντιθέτως, ένα μικρό τσαντάκι αποτρέπει τις άβολες χειραψίες και χρησιμοποιείται για να καλύψει το ντεκολτέ (στην περίπτωση που είναι λίγο πιο ανοιχτό από το συνηθισμένο) όταν βγαίνουν από το αυτοκίνητο.

Δες φωτογραφίες από την πρώτη εμφάνιση της Meghan Markle μαζί με την βασίλισσα Ελισάβετ!

#5 Υφάσματα που Τσαλακώνουν

Η Meghan αποχαιρετά τα ντελικάτα σατέν, τα μεταξωτά αλλά και τα λινά. Πιο "βαριά" υφάσματα, που δεν τσαλακώνουν, όπως το μάλλινο και το tweed, προτιμούνται αφού εξασφαλίζουν μια άψογη εμφάνιση.

#6 Μαύρο σε Πρωινές Περιστάσεις

Μιας και παραδοσιακά το μαύρο είναι πένθιμο χρώμα, η βασιλική οικογένεια δεν τα προτιμά. Αντιθέτως, τείνουν όλοι να προτιμούν χρώματα που θα τους κάνουν να ξεχωρίζουν μέσα στο πλήθος. Η Meghan που μάλλον λάτρευε το μαύρο, επιλέγει, πλέον, σκούρες πράσινες και μπλε αποχρώσεις.