Θύμα φάρσας σε γκέι σάιτ ο Τζορτζ Μάικλ

26.01.2011
Ο 47χρονος ποπ σταρ, ο οποίος τον τελευταίο μήνα βρίσκεται στην Αυστραλία και όπως φαίνεται το… γλεντάει για τα καλά, έπεσε –κατά κάποιον τρόπο- θύμα ηλεκτρονικής απάτης.


Ο 47χρονος ποπ σταρ, ο οποίος τον τελευταίο μήνα βρίσκεται στην Αυστραλία και όπως φαίνεται το… γλεντάει για τα καλά, έπεσε –κατά κάποιον τρόπο- θύμα ηλεκτρονικής απάτης.

Όπως δείχνουν όλα τα στοιχεία, ένας απατεώνας, "κατέλαβε" τον λογαριασμό του Τζορτζ Μάικλ (George Michael) σε μια ιστοσελίδα γνωριμιών ανάμεσα σε ομοφυλόφιλους και ανέβαζε εν αγνοία του Γιώργου Κυριάκου Παναγιώτου (όπως είναι το πραγματικό όνομα του σταρ) φωτογραφίες του σε διάφορα μέρη του Σίδνεϊ.

Ο Τζορτζ Μάικλ, ο οποίος πριν από τρεις μήνες είχε περάσει τέσσερις εβδομάδες στη φυλακή για οδήγηση υπό την επήρεια, είναι εγγεγραμμένος στο γκέι σάιτ γνωριμιών "Scruff" με το κωδικό όνομα "Sydney rocks".

Όπως μαθαίνουμε πρόκειται για μια συγκεκριμένη εφαρμογή του iPhone που λειτουργεί βάσει "γειτνίασης" και φέρνει σε επαφή τους χρήστες που βρίσκονται στην ίδια περιοχή και δεν το γνωρίζουν.

Ο "απατεώνας" φέρεται να παραβίασε το προφίλ του τραγουδιστή και να το χρησιμοποίησε για να ανεβάσει φωτογραφίες και σχόλια που δεν είναι δικά του, στην πραγματικότητα.

Ο ίδιος ο Μάικλ, ο οποίος έχει βρεθεί στην ίδια κατάσταση και άλλη φορά στο παρελθόν, δεν φάνηκε να ανησυχεί και ιδιαίτερα, μην αλλάζοντας στο παραμικρό το πρόγραμμά του στο Σιδνεϊ που περιλαμβάνει πολλή και άγρια διασκέδαση. Αλήθεια, ο σύντροφός του, Κένι Γκος (Kenny Goss) τι λέει για αυτό;

Στο βίντεο που ακολουθεί, και με αφορμή τη συμμετοχή της Κέιτ Μος (Kate Moss) σε δύο μουσικά βίντεο κλιπ, μπορείτε να θυμηθείτε μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του ελληνοκύπριου τραγουδιστή, όπου παρελαύνουν τα μεγαλύτερα τοπ μόντελ εκείνης της εποχής. Εκείνες που στην ουσία καθιέρωσαν και τον συγκεκριμένο τίτλο.

Στο κλιπ του "Freedom" πρωταγωνιστούν οι Λίντα Εβανγκελίστα (Linda Evangelista), Σίντι Κροφορντ (Cindy Crawford), Τατιάνα Πάτιτζ (Tatjana Patitz), Ναόμι Κάμπελ (Naomi Campbell) και Κρίστι Τέρλινγκτον (Christy Turlington).

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα