Ο «τυφώνας» Ευγενία... σαρώνει τον ΑΝΤ1

28.01.2011
Αγχος νεύρα και εκνευρισμός που φαίνονται πλέον και στον «αέρα». Σε δύσκολη θέση βρίσκεται το δίδυμο Καραμέρου - Χαριτάτου στον ΑΝΤ1 και όχι μόνο λόγω των τηλεθεάσεων

Αγχος νεύρα και εκνευρισμός που φαίνονται πλέον και στον «αέρα». Σε δύσκολη θέση βρίσκεται το δίδυμο Καραμέρου - Χαριτάτου στον ΑΝΤ1 και όχι μόνο λόγω των τηλεθεάσεων, που δεν λένε να ανακάμψουν (κυρίως στα νεανικά κοινά). Περισσότερο γιατί, όπως φαίνεται, η Ευγενία Μανωλίδου επέστρεψε με φόρα στον ΑΝΤ1.

Η μαέστρος είναι η μόνη που θα αξιοποιηθεί από τους «κομμένους» του «Ελλάδα, έχεις ταλέντο», αναλαμβάνοντας τη δική της εκπομπή από το Μάρτιο. ΚΙ αυτό γιατί το πρότζεκτ λόγω κόστους και χαμηλών διαφημιστικών εσόδων πάει για τον ερχόμενο Οκτώβριο. Η Ευγενία, λοιπόν, θα παρουσιάζει εκπομπή με τα backstage του «Dancing with the Stars 2», η οποία θα προβάλλεται στην prime time του Σαββατοκύριακου, ώστε να ενισχυθεί το πρόγραμμα του σταθμού. Κι αν κάποιοι έσπευσαν να πουν πως περνάει σε δεύτερο ρόλο δίπλα στη Ζέτα Μακρυπούλια, η αλήθεια είναι διαφορετική. Δεν πρόκειται να τη δούμε στο green room του talent show, όπως συνέβαινε με την Έλενα Καρποντίνη στο περσινό σόου. Αυτό που θα κάνει η Ευγενία δεν θα έχει καμία σχέση. Πρόκειται για μια καινούργια εκπομπή, αυτόνομη, με αποκλειστικές συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών του «Dancing» και, φυσικά, πολύ παρασκήνιο.

Την ίδια ώρα οι φήμες θέλουν την πρώην οικοδέσποινα του «Master Chef» να παρουσιάζει και τα καλλιστεία! Και η φόρα της δεν σταματάει εδώ... Δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών τη θέλουν να αντικαθιστά και το αντρικό δίδυμο της πρωινής ζώνης από το Μάρτιο. Όλα αυτά έχουν ενοχλήσει ιδιαίτερα τον Γιώργο Καραμέρο και τον Σπύρο Χαριτάτο, καθώς, αν επαληθευτεί το σενάριο, αυτοί δεν φαίνεται να έχουν θέση στον προγραμματισμό του καναλιού. Άλλωστε, οι τελευταίες πληροφορίες λένε πως από μέρα σε μέρα θα λήξει και το «θρίλερ» με τον Γιώργο Παπαδάκη, που φαίνεται ότι θα δεχτεί μεγάλη μείωση στις απολαβές του προκειμένου να συνεχίσει να είναι ο «πατριάρχης της πρωινής ζώνης» του καναλιού του Αμαρουσίου.