Ο Τσάρλι Σιν ξανά στην αποτοξίνωση

31.01.2011
Σε γνώριμα λημέρια βρέθηκε για ακόμη μια φορά ο ταλαίπωρος ο 45χρονος ηθοποιός που δεν φαίνεται να έχει καμία διάθεση να "σοβαρευτεί".


Σε γνώριμα λημέρια βρέθηκε για ακόμη μια φορά ο ταλαίπωρος ο 45χρονος ηθοποιός που δεν φαίνεται να έχει καμία διάθεση να "σοβαρευτεί".

Ύστερα από τις μέρες νοσηλείας του στο νοσοκομείο λόγω έντονων πόνων στην κοιλιά που προέκυψαν μετά από μια –ακόμη- νύχτα κραιπάλης, ο Τσάρλι Σιν (Charlie Sheen) ξαναμπήκε σε κλινική αποτοξίνωσης για μια ακόμη "γύρα" ξελαμπικαρίσματος.

Την περασμένη εβδομάδα ο γιος του επίσης ηθοποιού Μάρτιν Σιν (Martin Sheen), ο οποίος είναι γνωστός με το ψευδώνυμο "Καλοπαρασάκιας Τσάρλι" ("Good Time Charlie") εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο αφού παραπονέθηκε για έντονους πόνους στην κοιλιά, οι οποίοι σύμφωνα με τον εκπρόσωπό του οφειλόταν σε χρόνια προβλήματα που έχει με την κήλη του.

Σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση όμως, "ο Τσάρλι Σιν μπήκε με δική του θέληση σε αγνώστων λοιπών στοιχείων κέντρο αποτοξίνωσης" προσθέτοντας ότι προς το παρόν ο ηθοποιός ζητά την ησυχία του, μην παρέχοντας καμία επιπλέον πληροφορία.

Σε αυτό το σημείο βέβαια να σημειώσουμε ότι μεγάλα προβλήματα από τις… πομπές του ηθοποιού αντιμετωπίζει και η τηλεοπτική σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί και αναγκάζεται κάθε τρεις και λίγο να αναβάλει τα γυρίσματα μέχρι ο αστέρας της να συνέλθει και πάλι.

Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από την παραγωγή της σειράς "Two and a Half Men" την Παρασκευή, μεταξύ άλλων, διαβάζουμε τα εξής: "Ανησυχούμε βαθύτατα για την υγεία του και υποστηρίζουμε την απόφασή του".

Στο μεταξύ, την αντίθετη πορεία ακολούθησε αυτές τις μέρες ο Ντέιβιντ Αρκέτ (David Arquette) ο οποίος ολοκλήρωσε τη θεραπεία του στην κλινική της Μπέτι Φορντ και αφέθηκε ελεύθερος.

"Νιώθω πολύ καλά", δήλωσε ο Αρκέτ, ο οποίος δεν αντιμετώπισε και πολύ καλά τον χωρισμό του από την σύζυγό του και επίσης ηθοποιό Κόρτνεϊ Κοξ (Courteney Cox) κατά την αποχώρησή του από τη διάσημη κλινική αποτοξίνωσης.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα