Κιμ Κατράλ: "Όλη μου τη ζωή κάνω δίαιτα"

31.01.2011
Η 54χρονη προκλητική Σαμάνθα (Samantha) του "Sex And The City" παραδέχεται με πλήρη ειλικρίνεια ότι "τα αγαθά κόποις κτώνται".


Η 54χρονη προκλητική Σαμάνθα (Samantha) του "Sex And The City" παραδέχεται με πλήρη ειλικρίνεια ότι "τα αγαθά κόποις κτώνται".

"Έκανα δίαιτα σε όλη τη ζωή μου γιατί είχα τεράστια όρεξη", ομολόγησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Κιμ Κατράλ (Kim Cattrall) αποδεικνύοντας ότι τίποτε δεν κερδίζοντας εύκολα.

Μεταξύ άλλων, η Κιμ Κατράλ ισχυρίστηκε ότι μεγαλώνοντας, η αγάπη της για το φαγητό μεταφράστηκε –σχεδόν αναγκαστικά- σε αγάπη για την υγιεινή διατροφή και την άσκηση.

"Οι γυναίκες της δικής μου γενιάς μεγαλώσαμε με τη Τζέιν Φόντα (Jane Fonda) να μας μαθαίνει τη σωστή γυμναστική μέσα από τις κασέτες της, με τον καθαρό αέρα στα πνευμόνια μας και τα οκτώ ποτήρια νερό την ημέρα. Ε, αυτό το βρήκαμε μπροστά μας", ομολόγησε η Κατράλ, ενώ στη συνέχεια παραδέχτηκε ότι μεγαλώνοντας η όλη προσπάθεια να κρατηθεί σε φόρμα γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη.

Η πάντα εντυπωσιακή Κιμ Κατράλ, η οποία χώρισε από τον τρίτο της άντρα Μαρκ Λέβινσον (Mark Levinson) το 2003 δήλωσε απερίφραστα ότι δεν μένει αδύνατη και σε φόρμα για τους άντρες, αλλά μόνο και μόνο για την ίδια.

Τελευταίο αμόρε της Κιμ ήταν ο Καναδός σεφ Αλαν Γουάιζ (Alan Wyse) με τον οποίο χώρισε το 2009 και τώρα η ίδια δηλώνει έτοιμη να ξαναρχίσει το… άθλημα. Καλή επιτυχία, λοιπόν.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα