Ρέμος: Πρόταση γάμου στη Ζέτα;

11.06.2008
Πριν από μία εβδομάδα ήταν που βγήκε η μητέρα του αγαπημένου τραγουδιστή και δήλωσε ότι η καλύτερη νύφη που θα μπορούσε να της φέρει ο γιος της είναι μόνο η Ζέτα Μακρυπούλια.

Πριν από μία εβδομάδα ήταν που βγήκε η μητέρα του αγαπημένου τραγουδιστή και δήλωσε ότι η καλύτερη νύφη που θα μπορούσε να της φέρει ο γιος της είναι μόνο η Ζέτα Μακρυπούλια. «Το καλύτερο κορίτσι», είπε η μαμά του Αντώνη Ρέμου και φαίνεται ότι εκείνος δεν της χαλάει χατίρι και η επιθυμία της θα γίνει πραγματικότητα!

Είναι γνωστό ότι πολλές ήταν οι προσπάθειες επανασύνδεσης που έγιναν από την πλευρά του τραγουδιστή προς την πρώην αγαπημένη του. Η αλήθεια είναι ότι έκανε τα πάντα για να τη φέρει πίσω, ωστόσο εκείνη ένιωθε ότι πρέπει να προχωρήσει μπροστά και να αφήσει πίσω της τη σχέση τους. Μάλιστα, η νεαρή ηθοποιός προσπάθησε να ξαναζήσει τον έρωτα με κάποιον άλλο σύντροφο, αλλά από τη σκέψη της δεν μπορούσε να φύγει ο Αντώνης, με τον οποίο άλλωστε έζησαν τόσα χρόνια μαζί. Από την άλλη πλευρά, κι εκείνος ένιωθε πολύ απογοητευμένος από τη στιγμή που έχασε από δίπλα του αυτή που αγάπησε όσο καμιά. Παράλληλα, είδε πόσο στεναχωρήθηκε και ο κολλητός του φίλος Γρηγόρης Αρναούτογλου όταν είδε τη Ράνια Θρασκιά νυφούλα στο πλευρό ενός άλλου άντρα, αφού εκείνος της το έπαιζε δύσκολος και δεν εννοούσε να επισημοποιήσει τη σχέση τους.

Έτσι, λίγο οι παροτρύνσεις της μαμάς, που θέλει για νύφη της μόνο τη Ζέτα, λίγο οι συζητήσεις με τους φίλους, που του έλεγαν να ακούσει την καρδιά του, λίγο και τα έντονα συναισθήματα που ένιωθε ακόμη για εκείνη, το σκέφτηκε το ξανασκέφτηκε και, τελικά, πήρε την απόφαση να παίξει το τελευταίο του χαρτί και να τη φέρει πίσω ως κυρία Πασχαλίδη! Πράγματι, η πρόταση γάμου έγινε και η Ζέτα ζήτησε λίγο χρόνο για να το σκεφτεί. Η απάντησή της τελικά ήταν θετική κι έτσι μέσα στο φθινόπωρο, πιθανότατα τον Οκτώβριο, θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και θα χτίσουν τη δική τους οικογένεια, αφού ανταλλάξουν όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης ενώπιον του Θεού και των αγαπημένων τους προσώπων. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, θα πρόκειται για έναν κλειστό γάμο, με καλεσμένους μόνο πολύ κοντινά συγγενικά πρόσωπα, λίγους φίλους και κάποιους στενούς συνεργάτες. ΒΙΚΥ ΔΙΑΜΑΝΤΗ