Οριστικό το διαζύγιο του Τσάρλι Σιν

11.02.2011
Τελικά, ύστερα από ενάμιση χρόνο φαίνεται πως ο 45χρονος ηθοποιός και η γυναίκα του, Μπρουκ Μιούλερ (Brooke Mueller), τα βρήκαν στις λεπτομέρειες και οι διαδικασίες του διαζυγίου ολοκληρώθηκαν.

Τελικά, ύστερα από ενάμιση χρόνο φαίνεται πως ο 45χρονος ηθοποιός και η γυναίκα του, Μπρουκ Μιούλερ (Brooke Mueller), τα βρήκαν στις λεπτομέρειες και οι διαδικασίες του διαζυγίου ολοκληρώθηκαν.

Σύμφωνα με τα επίσημα έγγραφα που κατατέθηκαν σήμερα στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες, ο γάμος του Τσάρλι Σιν (Charlie Sheen) με τη 33χρονη τρίτη σύζυγό του θα λήξει οριστικά στις 2 Μαΐου 2011.

Η μικρή αυτή καθυστέρηση στην ολοκλήρωση της υπόθεσης οφείλεται στον αντίστοιχο νόμο της Καλιφόρνια που ορίζει ότι το τελικό ψήφισμα για τέτοιες υποθέσεις εκδίδεται έξι μήνες μετά την αρχική κατάθεση την αίτησης, που έγινε τον Νοέμβριο.

Το ζευγάρι, που έχει μαζί δύο παιδάκια, τους δίχρονους δίδυμους Μπομπ (Bob) και Μαξ (Max), λέγεται ότι έχουν από την αρχή συμφωνήσει ως προς το μοίρασμα της περιουσίας τους.

Έτσι, ενώ η Μιούλερ κρατά μεταξύ άλλων την οικογενειακή Mercedes S600, τα έπιπλα του παιδικού δωματίου και του ξενώνα, ο Σιν παίρνει την Escalade Cadillac και το αξίας $6,4 εκατομμυρίων σπίτι τους.

Επιπλέον ο γνωστός ηθοποιός έχει συμφωνήσει να δώσει στην πρώην σύζυγό του το ποσό των $757.689,70 (€560.338) καθώς και $1 εκατομμύριο (€740.000) από το μερίδιο των οικογενειακών καταθέσεων που της αναλογεί, εκτός από τα $55.000 (€40.666) τον μήνα ως διατροφή.

Όσον αφορά στα παιδιά τους, η απόφαση δίνει στους δύο γονείς κοινή νομική επιμέλεια και στη μητέρα την κηδεμονία.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Μάιο του 2008, αλλά χώρισε τα Χριστούγεννα του 2009, όταν ο Κάρλος Έρβιν Εστεβέζ (Carlos Irwing Estevez) -όπως είναι το πραγματικό όνομα του ηθοποιού- συνελήφθη ύστερα από κατηγορίες ότι προσπάθησε να τη σκοτώσει.

Κατά τα άλλα, ο Μάρτιν Σιν συνεχίζει τον έκλυτο βίο και τους τελευταίους μήνες πηγαινοέρχεται σε νοσοκομεία και κλινικές αποτοξίνωσης.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα