Η Lady Gaga έσκασε από το αβγό

14.02.2011
Ή κάνεις είσοδο ή δεν κάνεις. Και η 24χρονη εκκεντρική σταρ βρίσκει πάντα τρόπους να ξεπερνά τον εαυτό της.


Ή κάνεις είσοδο ή δεν κάνεις. Και η 24χρονη εκκεντρική σταρ βρίσκει πάντα τρόπους να ξεπερνά τον εαυτό της.

Αυτή τη φορά η αφορμή δόθηκε στην ετήσια απονομή των μουσικών βραβείων Grammy όπου η Lady Gaga περπάτησε –τρόπος του λέγειν δηλαδή- στο κόκκινο χαλί της λαμπερής εκδήλωσης χωρίς να τη δει κανείς. Ηταν κλεισμένη μέσα σε ένα γιγάντιο αβγό, το οποίο μετέφεραν στους ώμους συνεργάτες της βαστάζοι.

Και φυσικά η εμφάνισή της αυτή μόνο τυχαία δεν ήταν αφού έκρυβε ένα ολόκληρο σενάριο από πίσω, όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που συνοδεύει την είδηση.

Η Gaga επρόκειτο να ερμηνεύσει ζωντανά στη σκηνή των Grammy την επιτυχία της "Born This Way" και το έκανε με τον πιο κυριολεκτικό τρόπο.

Οι πρώτες νότες του τραγουδιού ακούστηκαν και στη σκηνή εμφανίστηκε το… αβγό, από όπου στη συνέχεια, έσκασε –στην κυριολεξία- μύτη η διάσημη τραγουδίστρια προκαλώντας ντελίριο στους παραβρισκόμενους.

Στο τέλος της βραδιάς, η τραγουδίστρια που ξέρει όσο καμία άλλη να προκαλεί σε κάθε της εμφάνιση, κέρδισε τρία βραβεία από τα έξι για τα οποία είχε προταθεί αρχικά.

Και πάλι όμως έφερε σε αμηχανία τους διοργανωτές της εκδήλωσης καθώς η κραυγή "Ω, γ***το" που πέταξε όταν παραλάμβανε το βραβείο για το καλύτερο ποπ άλμπουμ έκανε τους πάντες να παγώσουν προσπαθώντας να βρουν το κουμπί για το… μπιπ!

Για την ιστορία αναφέρουμε ότι η Gaga έμεινε μέσα στο αβγό επί τρεις ώρες πριν σκάσει στη σκηνή, με σκοπό "να μπει στο πετσί του ρόλου της" πριν τα δώσει όλα επί σκηνής.

Τις πληροφορίες έδωσαν οι συνεργάτες της οι οποίοι μάλιστα μίλησαν εκ μέρους της και στο κόκκινο χαλί εξηγώντας ότι εκείνη τη στιγμή η Lady βρισκόταν ακόμη στο στάδιο της επώασης… και δεν ήταν ακόμη έτοιμη να βγει.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα